Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Christopher Eccleston. ,...

Christopher Eccleston. , David Tennant vagy Matt Smith a jobb Doctor?

Figyelt kérdés

melyik színész jön be jobban,mint férfi?

Christopher Eccleston: [link]

David Tennant: [link]

Matt Smith

[link]

2011. szept. 9. 21:42
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

Ecclestone Doctorként sem jönbe....

David Tennant nagyon nagyon tetszik mint férfi és szinésznek sem utolsó (nem csak Doctor whoban láttam (pl Fright Night 2011) zseniális szinész

Matt Smith ... helyes helyes...de akiknek összeforrt a Doctor szerepe Daviddel azoknak ez gyenge

2011. szept. 25. 21:46
 2/14 anonim válasza:
70%

ez tök igaz.

Akik látták a Doctor whot David Tennantel azoknak ő az igazi Doctor <3 :)

amúgy nekem a 3 pasi sorrendje ez:

3 Ecclestone

2. Smith

3. Tennant

nah pusz

2011. szept. 25. 21:47
 3/14 A kérdező kommentje:
:))))))
2011. szept. 25. 21:48
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
Doctornak mind a három jót alakított, személyes kedvencem ezen felül David, és ha azt kérdezed, hogy melyikük jön be jobban, akkor szintén csak David Tennant-öt tudom mondani. Matt nekem kicsit túl hipster, Chris pedig... hát ő alapvetően nem az a csábos típus. :)
2011. dec. 20. 16:11
 5/14 anonim ***** válasza:
83%

Igaz, hogy szegény Chris-t nem sok csáberővel áldotta meg a sors , de a vigyora és az, ahogy mondja "Fantastic" az egyszerűen epikus.

Davidet bírtam a legjobban mint Doctort, és szerintem ő a leghelyesebb is, viszont Matt is nagyszerű, és a csokornyakkkendő a legmenőbb ruhadarab a világon, lássuk be.

2011. dec. 25. 18:53
 6/14 anonim ***** válasza:
56%

még nem jutottam addig a sorozatban, hogy lássam Matt-et mint Doktort, de Chris és David közül David A Doktor.

Férfiként David vonzó, Matt aranyos, Chris meg csúnya

2012. jan. 21. 18:08
 7/14 anonim ***** válasza:
56%

David mint Doctor mint pasi zseniális. Nagyon bejön mint a színészi játéka,mint maga a pasi.

Matt színésznek szintén nagyon hiteles és jó de pasinak annyira nem nagy szám. Egyedül a szeme szép.

Chris Doctornak nem volt rossz, de nem jött át annyira az egész. pasiként pedig nem valami helyes.

2012. febr. 17. 22:26
 8/14 anonim ***** válasza:
42%
Matt Smith!!:) Nálam ő a befutó, torony magasan!!:D
2012. márc. 13. 00:31
 9/14 anonim ***** válasza:
56%

nemtudom Dokinak elég őrült és marhára bírom

viszont Tennant doki, (((((a 4. doki (Tom Baker) után a régi sorozatból (akinek Sarah Jane az utitársa)))) a leghitelesebb.

Matt szerintem inkább az őrült fiatal testbe zárt öregember játsza. elég jól , de David imádni való "GET OFF THIS PLANET' azzal kis skót akcentel :)

de Smith doki beszólásait ismádom pl: ' I'm definitely a mad man with a box"

Összeségében a 2 Doki közül. Tennent vs. Smith szerintem Tennant picivel veri Smitht.

2012. márc. 13. 23:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
véleményem szerint david tennant remeket alakitott.ami az elődjét illeti,hát ő se volt semmi.a jelenlegi szériával csak egy problémám van.ugyebár a dalekok erősek,mégis a doktor számára a mester volt a potencionális ellenfél.és most hogy ő már nincs többé,az egész sorozat elveszitette az értelmét.részemről még annyit hogy nagyon birom a doktor és river song kacifántos kapcsolatát.nekem csak az ellenfelekkel vannak problémáim.mert ti is nyilván érzitek hogy hiányzik valami.a doktor jelenlegi ellenfelei nem méltóak a nevéhez.azt hittem hogy moffat valami jobbat talál ki.
2012. ápr. 28. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!