Christopher Eccleston. , David Tennant vagy Matt Smith a jobb Doctor?
melyik színész jön be jobban,mint férfi?
Christopher Eccleston: [link]
David Tennant: [link]
Matt Smith
Ecclestone Doctorként sem jönbe....
David Tennant nagyon nagyon tetszik mint férfi és szinésznek sem utolsó (nem csak Doctor whoban láttam (pl Fright Night 2011) zseniális szinész
Matt Smith ... helyes helyes...de akiknek összeforrt a Doctor szerepe Daviddel azoknak ez gyenge
ez tök igaz.
Akik látták a Doctor whot David Tennantel azoknak ő az igazi Doctor <3 :)
amúgy nekem a 3 pasi sorrendje ez:
3 Ecclestone
2. Smith
3. Tennant
nah pusz
Igaz, hogy szegény Chris-t nem sok csáberővel áldotta meg a sors , de a vigyora és az, ahogy mondja "Fantastic" az egyszerűen epikus.
Davidet bírtam a legjobban mint Doctort, és szerintem ő a leghelyesebb is, viszont Matt is nagyszerű, és a csokornyakkkendő a legmenőbb ruhadarab a világon, lássuk be.
még nem jutottam addig a sorozatban, hogy lássam Matt-et mint Doktort, de Chris és David közül David A Doktor.
Férfiként David vonzó, Matt aranyos, Chris meg csúnya
David mint Doctor mint pasi zseniális. Nagyon bejön mint a színészi játéka,mint maga a pasi.
Matt színésznek szintén nagyon hiteles és jó de pasinak annyira nem nagy szám. Egyedül a szeme szép.
Chris Doctornak nem volt rossz, de nem jött át annyira az egész. pasiként pedig nem valami helyes.
nemtudom Dokinak elég őrült és marhára bírom
viszont Tennant doki, (((((a 4. doki (Tom Baker) után a régi sorozatból (akinek Sarah Jane az utitársa)))) a leghitelesebb.
Matt szerintem inkább az őrült fiatal testbe zárt öregember játsza. elég jól , de David imádni való "GET OFF THIS PLANET' azzal kis skót akcentel :)
de Smith doki beszólásait ismádom pl: ' I'm definitely a mad man with a box"
Összeségében a 2 Doki közül. Tennent vs. Smith szerintem Tennant picivel veri Smitht.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!