Titanic fontos kérdések. (számomra) Miért?
Kb 45 m-t zuhantak! Nem tudok róla, hogy leugrottak, inkább csak leestek! De ha le is ugráltak, szerintem félelmükben tették, azt hitték úgy megmenekülnek!Vagy nem akarták, hogy benyelje őket a víz! Ha ilyen magasról ugrasz, igen, olyan mintha betonba ugranál, ott is maradsz! Én nem ugrottam volna le, víziszonyom van, valószínű én már a süllyedés 2. percében szívrohamot kaptam volna!
2011. aug. 31. 15:50
szerintem a félelem miatt,vagy lehet hogy már nem is akartak az életükért küzdeni, nem tudom hogy leugrottam volna ,mert nem voltam még ilyen helyzetben : )
2011. aug. 31. 15:57
Ja , bocsi! Amúgy hülyeséget írtam, nem annyit zuhantak, kevesebbet!
2011. aug. 31. 15:58
Lecsúsztak és félelmükben le is ugrottak. Igen, ahogy az előttem szóló is mondta, azt hitték megmenekülnek. PEnikba estek...
Amúgy néztem a discovery-t és ott volt egy kiérlet, ami arról szólt, hogy egy hordót leejtenek 20 méterről. Az egyiket a betonra a másikat pedig a vízbe. Ami a betonre esett az is megsérült, de ami a vízben végezte, az teljesen szétroncsolódott. Úgyhogy oda jutottak, hogy a víz nagyobbat üt, mint a beton (Ha elég magasról ugrasz)
Én valószínűleg nem ugrottam volna ki, mivel félek az ugrásoktól és vártam volna az utolsó percig, hátha valami szerencse folytán érkezett volna segítség.
13/L :)
2011. aug. 31. 16:03
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Igen senkisem tudja mit csinált volna az ember abban a szituációban..Én pl (most így normális vérnyomással:D) leugrottam volna..hogy miért? csónak nincs,.. hideg a víz.. felmentem volna alegmagasabb ehlyre akkora zuhanástól meghalok..amúgy egyszer balatonon 10 méterről ugrotta megy hasast olyan hasam volt mint a Jersey Shore-ban Mike-nak!:D
6/10 A kérdező kommentje:
Most jutott eszembe ..akkor képzeljétek el hogy aki kiugrott az iekr torony egyik ablakából..(9/11) az is mekkorát fikkanhatott:S
Még ': Nem tudok róla de valamivel megjutalmazták a legénységet(az éltőktől a halottakig) Mert nagyon jó munkát végeztek véleményem szerint... akkár le is tojhatták volna amikor már a hajó óra süllyedt..
És még 1 utolsó(tényleg):D Láttam amikor megérkeztek a Charpartia-ra és ott volt egy 'fűtős' legény(aki a szenet rakta a kazánba de gondolom tudjátok) én azon lepődtem meg hogy szinte e legaljáról megmenekült!:o( a filmben a lépcső melett ba lodalt cigizik.:)
7/10 A kérdező kommentje:
[link]
Szerintem a far részén bő megvan 45 méter..
8/10 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tesómat(16 éves fiú) hogy ő mit csinált volna ha ott lett volna bnője(mert van neki) azt mondta h leugrott volna vele úgy h megöleli és csókolóznak és nem azt csinálta volna mint jack a filmben(hogy miért) mert nem tudnának úgy megöregedni hogy tudják hogy így halt meg a szerelme
Elég bunkó, hogy nem megmentené, hanem "megöli"!
2011. aug. 31. 18:59
10/10 A kérdező kommentje:
Hát lehet h Bunkó VELEM de hogy a BARÁTNŐjével..vele biztosan nem. Nincs csónak ne mtudja megmenteni. vagyis 1 féleképpen mint a filmben , de ahogy írtam ne mtudnának úgy élni, hogy tudják hogy ahlt meg a szerelmuk a párjuk.. és így leaglább együtt egymáshoz bújva halnak meg.
Kapcsolódó kérdések: