Van e a Gyakori Kérdések weboldalnál "hasznosabb" weboldal? Szerintem a GyK már "hasznos" ezért sz a sztenderd / nullpont. (Számomra tipikusan nem hasznos: Origó, Expresz, Lovebox. ) Mi az ammi ennél is hasznosabb?
Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 15:04
1/4 anonim válasza:
Wikipédia...
bár attól függ, hogy milyen értelemben hasznosabb.
2/4 anonim válasza:
Wikit felejtsd el, az is pont ilyen, évekig lehetnek baromságok benne, míg valaki egyáltalán észreveszi.
Ha komoly kérdésed van, akkor szakmai oldalakra érdemes menni, pl. jogiforum.hu, kozszolga.hu, adougyek.hu , meg ilyenek. Ott jobbára hozzáértők vannak, ide meg mindenki azt ír, amit akar. Ami nem baj, hogyha csak úgy saccperkábé érdekel valami, de ha komoly pénzek múlnak ilyesmin, akkor mindenképp hozzáértőkhöz fordulj.
3/4 A kérdező kommentje:
Mindkettőtöknek: 1 elég a saccperkábé anyag, a wikipésia jó ötlet, csak nekem egy kevésbé "amerikaimániás" weboldal kellene...
2010. jún. 28. 15:55
4/4 anonim válasza:
első vagyok.... természetesen én se bíznám az életemet a wikipédiára, ezért mondtam, hogy milyen értelemben hasznos :)
neten vannak még lexikonok, és az adott témával foglalkozó oldalak is segíthetnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!