Mondanátok olyan filmcímeket, ami végig lebilicselő, és a végén csak ülök majd, és le vagyok nyűgözve, és nem akarom elhinni, hogy ez lett a vége?
A remény rabjai is tényleg nagyon jó, mondjuk ilyen imdb-s listát bárki összeállíthat, de tényleg kiváló film.
Aztán eszembe jutott a Forrás, remek film, a Fekete Hattyú is jó.
És a Hold, az utóbbira ha rászánod magad szerintem mindenképp úgy ülj neki, hogy semmit sem tudsz róla.
Oké, hogy a Coraline animációs film, de attól még igen jó, és mégis csak Niel Gaiman feldolgozás.
Nagyon jó filmeket írtatok! Onnan tudom, hogy láttam őket...
Illetve nem láttam a Bújócskát még, ez most felcsigázott.
A Viharsziget, A remény rabjai alapművek, meg is vannak, a Silent Hill-t láttam, de nem tetszett. Ütközések még, amit kiemelnék, nagyon jó volt.
A többit csak láttam, jók voltak. :)
A bújócska nagyon jó, csak ajánlani tudom! A kislány benne (Dakota Fanning) iszonyat jól játszik.
Ajánlom a Benjamin Button különös élete, Szitakötő, Angyalok városa. Kóla, puska, sültkrumpli, ez inkább sokkoló.
Dal, egy agyonvert fiúért, Pokoli lecke, Virágot Algernonnak, Túl a barátságon, Édes november, Vágy és vezeklés.
Kb. ennyi, nekem ezek a kedvencek. Remélem van köztük olyan, amit még nem láttál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!