Mondanátok olyan filmcímeket, ami végig lebilicselő, és a végén csak ülök majd, és le vagyok nyűgözve, és nem akarom elhinni, hogy ez lett a vége?
Az Észvesztő szerintem nagyon jó film, egyedül az nem illik rá szerintem, hogy "Nem akarom elhinni, hogy ez lett a vége." De attól még jó, én személy szerint nem szeretem Angelina Joliet, de ebben a filmben mint színésznő teljesen megvett.
Még a Donnie Darko-t mondanám. Annál működik, hogy: nem akarom elhinni, hogy ez lett a vége:)
Még menet közben gondolkozok...:D
12 majom. Kicsit gagyinak tűnhet néhol, hogy a 90es v 80as években készült, de attól még jó.
Elveszett jelentés(ez mondjuk elég megosztó film, sokaknak lehet, hogy nem jön be)
Nézd meg a Viharszigetet! Nekem nagyon tetszett, és a vége is szuper. Már mentek fel a betűk, de még mindig tátott szájjal néztem a képernyőt =)
Az Észvesztő és az A köd szintén nagyon jók. A köd meg különösen neked való a vége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!