Most akkor mi a 'Source Code' c. film vége?
Egy teljesen alternatív valóságba került.
"Stevens, aki nagyon tudatában van a szűkre szabott idejének, megcsókolja Christinát. Ebben a pillanatban Goodwin kikapcsolja a Stevenst életben tartó „doboz”-t és bénítja a külső üvegajtót. Stevens meglepetésére továbbra is a vonaton van, Sean Fentress testében. Egy alternatív jövőben Goodwin SMS-t kap Stevenstől, amiben elmagyarázza neki, hogy szerinte nem csak alternatív világok ábrázolására alkalmas a Forráskód, hanem ezek létrehozására is.
A történet végén Stevens elfoglalja Fentress helyét a világban, Christinával Chicago egyik nevezetességéhez közelednek, egy csepp alakú, hatalmas, csillogó fémszoborhoz. Goodwintól azt kéri Stevens, segítse Colter Stevens kapitányt azzal, hogy ezt mondja neki: „minden rendben lesz”. Goodwin a történet elején ezekkel a szavakkal nyugtatta meg Stevenst."
hát ez rohadt jó:D
de még van még 1 dolog amit nem vágok,h akkor két "sík" van,az alternatív valóság,meg a valóságos valóság.
a valóságos valóságban ennek ellenére azt mondták a végén,h egy terrorcselekményt hiúsúlt meg.én most (amit írtál)ezt úgy fogtam fel h van két külön világ ,és ez a két világ nem befolyásolja egymást.mármint úgy értem,hogy az egyikbe is történnek az események ,meg a másikba is,és akkor már teljesen más lesz az alternativ valóság története mint a valóságosé nem?
tudod mit?MÁR SZART SE ÉRTEK A FILMBŐL.xDDDDDDDDDDDD
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa értem:D
köszönöm a válaszodat,igazán kedves Tőled,hogy így elmagyaráztad!:) +++++++++
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!