Micimackó fiú vagy lány?
Figyelt kérdés
2008. márc. 5. 13:57
11/30 anonim válasza:
Most őszintén, mi lenne, ha levennétek a polcról az eredetit, és elolvasnátok az első fejezetet? Ez így konkrétan le van benne írva, mármint, hogy fiú-e a Micimackó, vagy sem. Legyen nektek meglepetés :):)
12/30 anonim válasza:
ez nehéz kérdés xD
eredeti neve Medvecki Medve xD szal sztem fiú... de nem toom
13/30 anonim válasza:
Én tudddom:D Fiú, mert az eredeti, angol változatban, "He"-t hasznáélnak..:D
14/30 anonim válasza:
KI VAN ÍRVA A HÁZÁRA, H MR SANDERS, MEG AMÚGY FIÚ A HANGJA IS.. MALACKA MEG LÁNY, NEKI MEG LÁNY A HANGJA.
15/30 anonim válasza:
Micimacko lány. Ez egészen biztos. Az erdeti szövegben angolul SHE... szoval lány. Meg a Mici is azt jelzi hogy lány.
16/30 anonim válasza:
a kérdés bennem is előjött suliba az egyik izgalmas órámon és ma rákerestem a videóira... találtam egyet: http://www.youtube.com/watch?v=4OOmhSjCFpk
ebben úgy kezdődik tigris szövege, hogy "Köszöntök minden hölgyet és Mici urat..."
szóval ezek alapján fiú.... :D
bár én sem vagyok benne biztos...még így se...
18/30 anonim válasza:
Pooh Bear is a boy. At the time the original books were written Winnie (or Winifred) was considered a boys name.
Micimackó egy fiú. Abban az időben amikor az eredeti könyvet megírták Winnie(vagy Winifred) fiúnévnek számított.
javítsatok ki ha nem így van...
20/30 anonim válasza:
Én sosem gondolkodtam azon egy-egy micimaci rész nézése közben, hogy milyen nemű a főhős. Ő micimackó és a micimackó az micimackó. Imádtam szőröstül-bőröstül. Azóta én is egy medve vagyok, csak nem sárga és mackókának hív a párom, illetve mostanság Vackorfalónak :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!