Szerintetek micimacko fiu vagy lány?
Szerintem is fiú - a hangját hallva úgy vélem.
Az egész Százholdas Pagony-ban csak Nyuszi volt lány, a többi - Róbert Gida; Tigris; Malacka!; - fiú volt.
(Ja, és Kanga, Zsebi baba anyukája is lány volt. :)
valamit magyarázott a magyartanárom, h eredetileg ő csaj, csak Karinthy Frigyes elb*szott valamit fordítás közben(direkt vagy nem azt nem tom)
de nekem micimackó örökre faszi marad, és hát mit mondjak.... van ott valami micimackó meg malacka között xD
Malacka Nyuszi és Micimackó is fiú.
El kell olvasni angolul hogy he-vel vagy she-velvan írva...
„…Különben is épp most ért le a lépcső aljára, és hajlandó nektek bemutatkozni:
- Micimackó.
Amikor először hallottam a nevét, én is azt kérdeztem, amit ti akartok kérdezni: „Hát nem fiú? Azt hittem, fiú.”
- Én is azt hittem – mondja Róbert Gida.
- De hát akkor nem lehet Mici a neve! Mért hívod Micinek?
- Nem én hívom…
- De hát azt mondtad.
- Mert úgy hívják. Nem érted, hogy úgy hívják?
- De igen, hogyne – mondtam gyorsan, és remélem, hogy ti is befejezitek ezzel a kérdezősködést, mert bővebb magyarázat nem áll rendelkezésre.”
Hát elég sok mindenkinek identitás zavara van.
--
Szerintem is fiú - a hangját hallva úgy vélem.
Az egész Százholdas Pagony-ban csak Nyuszi volt lány, a többi - Róbert Gida; Tigris; Malacka!; - fiú volt.
(Ja, és Kanga, Zsebi baba anyukája is lány volt. :)
-- Kedves anonim, Fiúk: Tigris, Bagoly, Ürge, Zsebibaba, Nyuszi,Füles, (Róbert Gida)
Lányok a pagonyban: Kanga, Micimackó, Malacka, Micimackó
DE megnyugtatlak benneteket, elsőre is kiskoromban erre tippeltem és utólag is ezt olvastam az eredetiből. Aki van olyan hogy identitását ezeknek az állatkáknak az kezeltesse magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!