Filmkedvelők, számotokra mely filmek az abszolút 10es listán 11es filmek?
Figyelt kérdés
Rövid vélemény is érdekelne, hogy miért... meg persze szemezgetnék is közülük, bár nem hinném, hogy sok újat hallok majd :)2011. aug. 10. 22:19
1/10 A kérdező kommentje:
csúnyán összeszedetlen egy kérdés lett, basszus :D
2011. aug. 10. 22:20
2/10 anonim válasza:
Még nem késő javítani! Én a végét nem értem 10es listán 11es filmek?
3/10 anonim válasza:
Amerikai história x
A 23-as szám
Battle royale
Elrabolva
A védelem tanúja
4/10 anonim válasza:
Nekem sok ilyen film van, pl Mátrix. Ezt még sok évvel ezelőtt láttam először, de már első látásra nagyon bejött a film. Tetszett a látványvilága, a szereplők, főleg Keanu Reeves, a harcjelenetek is nagyon bejöttek, meg a sztori is. A filmzenéket is nagyon eltalálták. Az is tetszett a filmben, hogy olyan filozófikus. Meg hát minden bejött benne :)
5/10 anonim válasza:
Amúgy milyen típusú filmek érdekelnének? Vígjáték, akció, horror, vagy mi?
6/10 anonim válasza:
Az osztály (Klass). Ez 10-ből 15-ös. :D:D
7/10 A kérdező kommentje:
Hoppá, Az osztály valóban remek film, médiatanárunk egyik kedvence :D
23:08: mindennemű film érdekel, tényleg (kedvenc műfajaim amúgy a sci-fi, animáció, noir meg talán még a western)
2011. aug. 10. 23:37
8/10 anonim válasza:
Egy ismeretlen gyöngyszem Dél-Koreából:
Demilitarizált övezet
Háborús (nem az a lövöldözős-véres), de inkább háború ellenes. Akció, krimi, dráma, egy kis romantikus szál. Minden benne van, ami kell egy jó filmhez. Megható, elgondolkodtató és nem az a szájbarágós fajta. Csak ajánlani tudom!
9/10 A kérdező kommentje:
Annyira azért nem ismeretlen, mindjárt a rendező neve miatt. Oldboyt anno elég nagy hype övezte - és nem véletlenül! de nekem (is?) a JSA a kedvencem tőle.
2011. aug. 13. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!