Mit gondoltok a requiem és a kosaras naplója című filmekről?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 22:19
1/9 anonim válasza:
A kosaras naplóját láttam. Szerintem nagyon jó film, de igencsak korhatáros, el kell jutni agyilag oda, hogy valaki értelmezni tudja.
Nagyon jól tükrözi hogy épül le egy ember, hogy megy tönkre egy család a drog miatt.
A másik filmet nem ismerem.
2/9 anonim válasza:
Biztos vagyok benne, hogy sajnos több köze van a valósághoz ezeknek a filmeknek, mint pl. egy vígjátéknak, amin jót nevet az ember.
Szóval ez bárkivel megtörténhetett, megtörténhet, mint a filmben.
Amúgy nem szeretem az ilyen filmeket,de ez az én egyéni dolgom.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
A kosaras naplója sztem nagyon jó! Mi az osztályommal néztük és mindenkire hatással lett! Mély benyomást tett mindenkiben.
5/9 anonim válasza:
én csak a requiemet láttam, hát az.. betett. hetekig a hatása alatt voltam, kegyetlen. :|
6/9 anonim válasza:
a requiem egy álomért az egyik kedvenc filmem, tökéletes zene, kép világ, megrázó történettel. csak ajánlani tudom, megnézés után ki fogod jelenteni, hogy soha nem nyúlsz hozzá a heroinhoz :D
8/9 A kérdező kommentje:
én is az osztályommal néztem meg a kosarast,a rekviemet pedig egy drogos csoporttal kórházban sztem nagyon yo filmek
és köszönöm a vélemyényeket
2009. ápr. 13. 17:11
9/9 anonim válasza:
A Requiem szerintem nagyon hatásvadász, tinédzser fejjel viszont prevenciónak szerintem jó lehet. A Kosaras viszont realistább és elég kemény, az inkább preventívebb, viszont nem feltétlen nézetném meg kisebbekkel. Én 16 évesen láttam először, elég rossz élethelyzetben, és az utána jövő éveimre elég súlyosan rányomta a bélyegét. Én is megjártam a narkós tat, igaz, annyira nem mélyen, mellette pont aznap éjjel néztem, amikor utoljára aludtam anyáéknál otthon, másnap pedig örökre leléptem onnan. Húzós volt na :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!