Mit gondoltok stephen king-ről? és a SK filmekről?
szerintem nagyon gagyik, de még a 2005 ös filmek is, nemrég úgy akartam filmet nézni, hogy beírtam a keresőbe a TOP horror filmeket, és az "AZ" állt mindenhol az első helyen, na egy haverommal és bnőmmel egy elhagyatott házba mentünk, és vittünk pár filmet, hogy megnézzük, na és a sok film között SK Az"-ját is megnéztük, hát az borzalmasan SZR volt. de kom hajnalig tartott oan kibsztt hosszu volt, és unalmas, fájdalmasan pocsék, ráadásul a misztikus bohóc cuccot még elis csszte azzal ha végén vmi gagyi pók lett, iszonyu...
haverom mondjuk félt de csak azért mert bohóc fóbiája van de még ő is nevetett ezen. jó régi film de akkoris az összes SK feldolgozás nagyon szar-.- láttam 2004+os filmeket is de mindegyikben volt vmi kegyetlenül gagyi ami lebutítja az egész story-t
viszont a másik nagyra értékelt horror film a SHining ( ragyogás) azt már megse merem nézni, az jó? miről szól nagyjából? mert én már nem merek SK filmeket nézni, köszi a választ
vannak jó sk filmek is..egyik kedvencem a sorvadj el,kedvencek temetője1-2,és a halálsoron..az utóbbi rendkívül jó.érdemes megnézni
a ragyogást még nem láttam,nem tudok róla véleményt mondani:D
A legjobb a Ragyogás és a Tortúra. Mindkettő könyvben az igazi, de a filmek is jól sikerültek, valszeg azért, mert nincs bennük szörny, inkább thrillerek, így nem tudták elszúrni ilyen pókszerkezetekkel.
Szerintem az azonosság is jól sikerült és a 1408 is, illetve a Kedvencek temetője, bár az sem egy mai darab már.
A leggázabb a Mángorló, hihetetlen gagyi lett!
Az Ez pedig úgy kerülhetett a lista elejére, ahogy pl az Ördögűző szokott: nem feltétlen a legfélelmetesebb MA, de annak idején az ötlet eredetisége miatt kiemelkedő volt.
Van két nagyszerű SK adaptáció, az egyik a remény rabjai, a másik a Halálsoron.
egyik se horror, de mindkettő börtönfilm, de egyszerűen zseniálisak, a remény rabjai az Imdb.com filmes toplistáján első helyezettje.
A ragyogást meg csak akkor ajánlom ha nem olvastad a könyvet, és igazából csak Jack Nicholson szenzációs játéka érdemes megnézni.
Az 1408 és a Titkos ablak kifejezetten tetszettek.
De a kedvencek temetője vagy a kukorica gyermekei is tetszett.(már nem tudom, melyik részét láttam).
A ragyogást régóta meg akarom nézni, szerintem nézd meg te is.
aki az ördögűzőről írt azzal nem értek egyet, az Ezt meg az ördögűzőt nem lehet egy kalap alá sorolni, ugyanis annak a filmnek olyan sminkmesterei voltak amit még most 2011 ben sem láttam azóta és nemis fogok. talána gyűrűk ura smeagolja súrolja azt a maszkot... talán :D
de hát a legtöbb ijesztő játék a neten azt az ördögűzős kislányt nyomatja tehát az tényleg mindenidők legijesztőbb filmje, mondjuk vannak benne korabeli gagyioságok voltak benne és én nem félek a filmektől de akkoris áldásom adom rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!