Mi lett a Harry Potter vége? (nagy vonalakban)
Csak az első részt láttam, igazából hidegen hagy a dolog, de valahol mégis kiváncsi vagyok:D
Meghalt? Ha igen, hogy? Voldemort ölte meg?
Akikre még emlékszek: Ron, Malfoy, Hermione. Velük mi a helyzet?:D
Nem kell részletes beszámoló, mindenkiről 1-1 mondat bőven elég:)
Harry nagyon féltékeny lesz Voldemortra mert Voldi nyeri meg a végén a legfőbb szépségversenyt amit a Roxfort-ban rendeznek. Azért is lett volna fontos Harrynek hogy nyerjen, mert a szépségkirálynői trófea volt az utolsó hurcrux és csak úgy lehetett volna elpusztítani ha valaki szervezett keretek között szebbnek bizonyul Voldemortnál. Harry a végén már a saját tükörképét sem képes elviselni és belahal az önmarcangolásba.
Ron a szépségverseny alatt becsalja Hermionét a Tiltott Rengeteg-be és ott análisan közösül vele. Hermióne ennek ellenére teherbe esik, így Ronnak nincs más választása mint feleségül venni, majd amikor megszületik a kis szarcsimbók együtt elköltöznek Romániába ahol Ron masztiffokat tenyészt Hermione pedig egy helyi hajléktalan-szálláson tud elhelyezkedni mint előétel-manager. Análisan közösülni szörnyű bűn, így az aktus közben mindketten elvesztették a varázserejüket.
Hagrid lesz a Roxfort igazgatója, Bolyhoska pedig világraszóló táncos karriert fut be miután felfedezi őt a Britain's Got Talent.
Olvasd el a könyvet b@zdmeg.
Szép kis történetet kreáltál:D De helyette igazán leírhattad volna a rendes sztorit is...:)
Nem olvasom el, és a filmet sem nézem meg, a kérdés alatt leírtam az okát!
Az okát? Hogy igazából hidegen hagy de valahol mégis érdekel?:D Szilárd érv:D
Semmi nem lesz, happy end. Voldi meghal, Harry lesz a HáVéCSé, feleségül veszi Ginny-t, Ron és Hermione valóban összeházasodnak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!