Meghalt Berényi Miklós és Balázs (fia) a tegnapi részben? Nagyon régi főszerplő legalábbis Miki csak nem? Vagy kilép a sorozatból? Akkor már nem is nézem más ember ha cseréli nem is lesz már jó.
2011. júl. 16. 09:12
11/17 anonim válasza:
Én meg remélem ,hogy a Kinga-Gézás *__*
12/17 anonim válasza:
Na én már tudom mi lesz.Mikor buliztak ott,ott volt egy pár hülye gyerek akik törtek zúztak meg a falból is huzigáltak valamit.Szerintem ott elrontották azt a robbanó izét és most nem fog beindulni.Sztem tuti hogy ez lesz mert az alag sorba volt a buli,és pont ott vannak a Mikiék::))))Persze azért nem fogják megúszni mindenféle sérülés nélkül,de ez menti meg az életüket,sztem csak ez lehetséges semmi más.
13/17 anonim válasza:
szerintem a kinga-géza folytátás a legvalószínűbb.
És tuti túlélik a robbantást, mert leomlik az épület, de megússzák, mert valami alagsorban voltak, ami nem omlik be.Meg ha csak egy téglafal választja el a földalattitól az épületet, akkor ott nem lehetne robbantani, vagy legalább le kellett volna állítani a metrót. A Juli-Attila folytatás sztem kizárt, ők baromira nem illenek össze.
14/17 anonim válasza:
A a vonat egy metro lenne! Csak annyi vele a gond, hogy a valóságban arra még nincs kész a metro vonal XD
15/17 anonim válasza:
Amúgy ha megnézitek a kis videót ahol a robbantás van, észre lehet venni, hogy több házrészből áll az egész, és még nem azt robbantották ahova Miklós bement!!
17/17 anonim válasza:
Sztem nem érdemes egy ilyen hülye gagyi sorozaton izgulnod...Én is magyar vagyok,animés.Egy ideig nézte BK-t,de most hogy animés lettem,ráébredtem,h az egész egy nagy f@szság.Nézz animét :D (Nem parancs,ötlet!)...
~sasorimester
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!