Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Testvérek c sorozatot adják...

A Testvérek c sorozatot adják valamelyik adón mostanában?

Figyelt kérdés

Olyan kéne, ahol emberi időben adják, mert én úgy ismertem meg ezta sorozatot, hogy egyszer nem mentem suliba egy hétig, és reggel 7-kor adták a Viasat3-on. Szóval most nyáron még oké, de iskolaidőben?

Vagy tudtok linket, ahonnan letölthetem? Magyarul nagyon jó lenne, de angolul is megértem. De valami olyan kéne, ahonnan könnyű letölteni, mert múltkor már próbáltam, és valami baja mindig volt, nem vagyok jó ilyenekben. (uTorrentem van)

és ha tv-ben adják, nagyon sokadik évad van már? én tulajdonképpen csak egy hétig néztem, de akkor tetszett. szóval elölről érdekelne, de akárhol szívesen bekapcoslódok

2011. júl. 15. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Universal Channem-en adják (régi Hallmark), rengetegszer ismétlik, úgyhogy biztos találsz olyan időpontot, ami megfelel :)
2011. júl. 15. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Channem = Channel
2011. júl. 15. 15:30
 3/5 A kérdező kommentje:
oh, köszi, megkeresem
2011. júl. 15. 19:53
 4/5 A kérdező kommentje:
nem jó. kiderült h nincs benne a tv csomagban a universal csomagban szóval nem tudom nézni. letöltés?
2011. júl. 15. 19:58
 5/5 A kérdező kommentje:
*channel
2011. júl. 15. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!