Csak szerintem pénzkidobás a mozi? 17l
Biztos nem csak szerinted, de szerintem nem.
Egy moziban egész más élmény megnézni egy filmet.
szerintem nem pénzkidobás - az egészestés program, felöltözünk, vacsizunk egyet, sétálunk, popcorn, kóla :) majd film után fagyi :)
egy otthoni házimozirendszeren megnézett film nem kapcsol ki úgy, kicsit jó kimozdulni otthonról
(egy kisbabás anyuka ;)
Úgy látom velem van a baj:D
Inkább megnézem a TV-ben, letöltöm, stb. De ma kivételt fogok tenni, mert 'fontos' emberek hívtak el (mellesleg ezt a pénzt másra is tudnám költeni, de lényegtelen:D).
Én moziba (ha egyáltalán elmegyek) csak 3D-s filmre.
A sima mozi szerintem is pénzkidobás.
Szerintem is egy különleges élmény. Oké, a film az film, de itt azért "megadod a módját".
Ritkán, félévente járok, akkor nem vág annyira földhöz az az 1000 forint, és már csak a hangulat miatt is megéri.
Van egy olyan megfoghatatlan, megfogalmazhatatlan dolog, amit úgy neveznek, hogy "moziélmény". Ebben benne van minden... bemész, megveszed a jegyet, leülsz a nézőtéren, lemennek a fények és elkezdődik a vetítés.
A moziélmény még egy relatíve sz@r filmet is némiképp jobbá tud tenni esetenként.
Én imádok moziba menni, bár a sok gagyi film miatt elég ritkán megyek, viszont a mozi egyszerűen nem hasonlítható össze az otthoni filmnézéssel, hacsak nincs otthon is privát vetítőtermed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!