Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Voltál már IMax 3D mozifilm...

Voltál már IMax 3D mozifilm vetítésen? Hogy tesztet? Mi a véleményed róla? Megváltoztatta a véleményed a mozi többi ágáról?

Figyelt kérdés
kor/nem
2011. szept. 9. 03:33
 1/5 Jack the Ripper válasza:
ÉN nagyon nem szeretem ezt a "3 D"-t, mert igazából ez csak valami 2,5 D,vagy nem tudom, csak kiemelik a szereplőket a háttérből ennyi...
2011. szept. 9. 18:42
 2/5 Jack the Ripper válasza:
ja és 15/ male
2011. szept. 9. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Az Avatart néztem meg IMAX 3D-ben, és lehengerlő volt a filmélmény számomra.

A véleményemet nem változtatta meg, mivel a mozinak nincs más ága, maximum felvételi és vetítési technikája, pl. az IMAX-rendszer, vagy a 3D, viszont valódi 3D-s film nem létezik, a jelenlegi 3D-s technika csak látens térhatású, de nincs valódi mélysége a filmeknek, a különböző képelemek továbbra is 2D-sek, amik virtuális térben mozognak.

Szerintem egy s.zar film IMAX és 3D nélkül is s.zar, míg egy jó film akár VHS-en is jó.

2011. szept. 9. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja, és 33F
2011. szept. 9. 21:38
 5/5 Jack the Ripper válasza:
Ha már az Avatarnél járunk, én a felénél belerókáztam a popcornos zacskómba ( ettől fügetlenül szerintem is jó film).
2011. szept. 14. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!