Engem beengednének a 18-as mozi filmekre?
Ezt mi hogy döntsük el?
Ha kérnek személyit a jegyvásárlásnál, akkor nem.
HA cimbora a jegyárus, akkor igen.
Amúgy meg tölts föl képet, hogy lássuk, mennyinek nézel ki.
Minket beengedtek a 16-os Másnaposok 2-re. Én akkor voltam 13 éves, és az unokatestvéremmel voltam, aki akkor 12 éves volt. És nem néztünk ki idősebbnek.
Aztán amikor a barátnőimmel is elmentem ugyanarra a filmre- nem tetszett annyira, csak nem volt amit megnéztünk volna- akkor ifgyelmeztettek, hogy uyge tudjuk, hogy 16-os a film? Én kijelentettem, hogy igen, tudjuk. asszondja Rendben, és ideadja a jegyeket.
De figyelj, szerintem a korhatár arra van, hogy élhess vele, de nem kötelező. Az ember tudja, hogy a 18-as filmre ne vigyen be egy hatéves gyereket. Azért van besorolva. A szövegben is benne van "18 éven aluliak számára nem AJÁNLOTT."
De nehogy emiatt menj oda nagy magabiztosan, aztán csalódj, én nem tudom tutira.
És az is egy szempont, hogy a 18-at szigorúbban veszik mint a 16-ot. Max kérd meg valamelyik szülődet, ismerősödet, aki már elmúlt 18, hogy vegyen neked jegyet, ha annyira meg akarod nézni, de nem engednek.
Amúgy melyiket akarod nézni? :)))
Engem nem engedtem be a Fűrész 7-re pedig még több is ajánlottam :(.
A Másnaposok 2 persze beengedtek.
Magasságból nem tudom mennyinek látszanék. 175 centi vagyok kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!