Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Engem beengednének a 18-as...

Engem beengednének a 18-as mozi filmekre?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 10:25
 1/7 A kérdező kommentje:
Imádoma horrol meg a thriller filmeket itthon mindig azokat nézem.. és a moziba is meg szeretnék nézni 1-2-őt beengednének engem 14 évesen??
2011. aug. 30. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:

Ezt mi hogy döntsük el?

Ha kérnek személyit a jegyvásárlásnál, akkor nem.

HA cimbora a jegyárus, akkor igen.

Amúgy meg tölts föl képet, hogy lássuk, mennyinek nézel ki.

2011. aug. 30. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:

Minket beengedtek a 16-os Másnaposok 2-re. Én akkor voltam 13 éves, és az unokatestvéremmel voltam, aki akkor 12 éves volt. És nem néztünk ki idősebbnek.

Aztán amikor a barátnőimmel is elmentem ugyanarra a filmre- nem tetszett annyira, csak nem volt amit megnéztünk volna- akkor ifgyelmeztettek, hogy uyge tudjuk, hogy 16-os a film? Én kijelentettem, hogy igen, tudjuk. asszondja Rendben, és ideadja a jegyeket.

De figyelj, szerintem a korhatár arra van, hogy élhess vele, de nem kötelező. Az ember tudja, hogy a 18-as filmre ne vigyen be egy hatéves gyereket. Azért van besorolva. A szövegben is benne van "18 éven aluliak számára nem AJÁNLOTT."

De nehogy emiatt menj oda nagy magabiztosan, aztán csalódj, én nem tudom tutira.

És az is egy szempont, hogy a 18-at szigorúbban veszik mint a 16-ot. Max kérd meg valamelyik szülődet, ismerősödet, aki már elmúlt 18, hogy vegyen neked jegyet, ha annyira meg akarod nézni, de nem engednek.

Amúgy melyiket akarod nézni? :)))

2011. aug. 30. 11:06
 4/7 A kérdező kommentje:
ez csak egy egyszerű kérdés volt... amuyg legfejebb 15 nekk nézek ki..
2011. aug. 30. 11:06
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a 2. nak :) amugy majd a végsőállomás 5-őt akarom..
2011. aug. 30. 11:08
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem nem engedtem be a Fűrész 7-re pedig még több is ajánlottam :(.

A Másnaposok 2 persze beengedtek.

Magasságból nem tudom mennyinek látszanék. 175 centi vagyok kb.

2011. aug. 30. 12:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Ez leginkább mozitól függ.
2011. aug. 30. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!