Annak a kékemberkés izének miért lett az a címe, hogy "Avatar", amikor van már egy "Avatar", ami teljesen másmilyen?
Figyelt kérdés
az eredeti 2005-ös(tehát azt sem lehet mondani,hogy véletlenségből lett ugyanaz a nevük).a film készítőjének nem volt fantáziája?nem tudott vollna mást kitalálni?de amúgy sem értem,hogy mi olyan nagy szám ezen,szar film.2011. júl. 3. 13:41
1/7 anonim válasza:
Sok hasonló vagy azonos című film van, ráadásul a cím találó.
Nem értem mi a problémád.
2/7 A kérdező kommentje:
csak idegesítő,hogyha beszélgetek valakivel és azt mondom,hogy "avatar",akkor elkezd pofázni erről a kék szarról.(a film szar,de ez csak az én véleményem,nem kell senkinek besértődnie!)
2011. júl. 3. 14:16
3/7 anonim válasza:
A rajzfilmet szokták Avatár-nak is hívni, ha így mondod senki nem fogja összekeverni.
4/7 A kérdező kommentje:
nehogy azt hidd.én mindíg úgy mondom,h avatár(á-betűvel)és mégis...
kösz a választ!
2011. júl. 3. 17:33
5/7 anonim válasza:
Én ezért szoktam Aang legendáját mondani. Ez egyértelműsíti és nem keverik Avatar: Az utolsó léghajlító címen kijött borzadállyal, sem a James Cameron-féle Avatar-ral.
6/7 anonim válasza:
Nos, nem a szereplők a lényegek ebben a kérdésben, hanem a szó jelentése. Az 'avatar' azt jelenti, 'alászállás', 'földreszállás'. Vagyis a reinkarnációra, vagy a lélek egyik testből a másikba költözésére utal. Így remélem már érthető. ^^
7/7 A kérdező kommentje:
gyakorivalasz2-a rajzfilmet is szokták utolsó léghajlítónak mondani,de igazad van,az a film valami hányadék!
utolsó-ezért illik nagyon a cím a rajzfilmre.
2011. júl. 4. 14:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!