Hogyan lehet idegen nyelvű szinkronos filmhez magyar feliratot adni?
letöltöd a filmet, és megpróbálsz hozzá a neten olyan feliratot letölten, aminek ugyanolyan neve van.. (ez nem lényeg, de nagyobb esély van rá, hogy passzol) ekkor lemented, és általában tömörítei kell.. (én a winzipet használom) és egy mappában kell lennie a feliratnak és a filmnek, és ugyaolyan nevüknek kell lenniük.. és akkor már működik..
arról a programról nemhallottam, ha ezt már tudod, amit leírtam, akkor bocsi...:P
csinálj egy mappát.. (célszerű a film címét adni neki névnek.. vagyis átnevezés, de ez nem lényeg.. lehet a mappa neve fapapucs is, olymindegy..) tedd bele e filmet, és a feliratot... aztán van tömörítőprogramod? mert nekem van a winzip, amit letöltöttünk.. (ezt a nővérem csinálja, de sztm nagyon sok ilyen program van) ha már megva a tömörítő, tömöríteni kell, és akor kapsz még egy fájlt, és annak a nevének kell megegyeznie a film nevével..
de szerintem a legnagyobb gondot itt a tömörítés okoz.. abban sajnos nem tuok segíteni..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!