Fekete Hattyú. Miért írja mindenki azt hogy:Spoiler!?
Tehát miért írja mindenki azt fórumokon hogy Nina meghal a végén...Egy ilyen "szúrás" simán túl lehet élni,ha megfelelően ellátják..nem?
Vagy csak azért mert ugye a történetben a fehér hattyú meghal, és...ezért írják h akkor valószínűleg nina is meghal?
Spoiler:
A spoiler irodalmi művekre, filmekre, videojátékokra stb. vonatkozó olyan információ, amelynek idő előtti közlése elrontja, tönkreteszi a befogadás élményét. Leggyakrabban a végkifejlet elárulását jelenti, de kulcsfontosságú információk (főleg hosszabb alkotások esetén) nem csak a mű végén találhatók.
// A Google használata összetett, bonyolult, speciális képességeket igénylő feladat.
Szvsz pedig gusztustalan olyan helyen spoiler-t írni, ahol arra nem számít az olvasó, teljesen megöli az élményt.
Spoiler!
Mert így is van. Meghal, sajnos, és nem csak a fehér hattyú, hanem Nina. De amúgy nagyon gázul oldották meg, mert simán végigtáncolja, egy csepp vár nélkül, a földön fekve meg dőlni kezd belőle? Na, ne már! Szóval szerintem elcs.szték.
hát igen !:)... csak nyilván nem akartam beleírni a címkérdésbe a kérdést és ezért odaírtam h Spoiler lesz... Bocs h félreérthető volt :/...
Spoiler:
Hát amúgy gondolom azért kezdett csak a fehér hattyús táncánál vérezni mert a fekete hattyúnál még benne volt a tükörszilánk és ezért nem vérzett..
de nemértem akkorse h miért ne élhetné túl :/...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!