Hogy szokjak hozzá a horrorfilmekhez?
"Hát, a film előtt rendezd el magad-fürdés, kaja, mindent végezz el, mert előfordulhat, hogy nem fogsz merni még WC-re sem menni egy ilyen után. Nekem miután megnézek egy ilyet, olyanom szokott lenni, hogy nem merek tükörbe nézni mert ugy érzem, van valami mögöttem, aminek a tükörképét fogom látni magam mellett a tükörben. Meg régen olyanom volt, hogy egy ilyen film után gyorsan beleugrottam az ágyba, nem mertem lent hagyni őket mert ugy éreztem valami el fogja kapni az ágy alól. Gyógyszernem erre a dilis állapotra azt szoktam használni, hogy megnézem a kedvenc zenés videóklippemet, vagy valami lökött rövid rajzfilmet nézek meg (pl Mr.Bean cartoon). A röhögés elűzi a félelmet nálam."
Te se mersz belenézni a tkörbe? én alapjáraton se, mindig olyan érzésem van mintha valami, vagy valaki figyelne, mitől lehet ez?
Hát a horrortól-félelemtől ,
légyszi ne OFF-oljatok,írjatok más kérdést a tükrökről vagy mit tudom én!
Az én kérdésemre kéne válaszolni!
Kössz!:-)
Nem lehet hozzászokni ha félős vagy. Nem kell nézni én sem nézek már 3 éve semmi ilyesmit. Nem természetes dolog szörnyűségeket nézni. Van az életben elég szar dolog amúgy is.
25 Andris
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!