Igazán vicces vígjáték?
Figyelt kérdés
Olyan régen láttam már olyan vígjátékot amin sírva röhögtem:) Tudtok ajánlani? Lehet régi,új akármilyen!2011. máj. 17. 15:09
11/17 anonim válasza:
top secret, ace ventura, gyalog galopp ez a három a világ legjobb vígjátéka :D
12/17 hejj válasza:
ananász expressz ;) életemben nem röhögtem ennyit
13/17 anonim válasza:
Ananász expressz?? A felénél abbahagytam, annál még fürész is viccesebb!!
14/17 anonim válasza:
Torrente, 20mp-ként röhögtem, ez valami hihetetlenül nagy film. Mindenkinek csak ajánlani tudom, szó szerint a padlón hevertem a röhögéstől. (Ez komolyan így van, szó szerint a padlón xd) 4 része van, de tényleg aki még nem látta, az feltétlenül nézze meg!
15/17 ebeni95 válasza:
Argo, Magyar vándor. Magyar filmeket nem néz senki? Vagy már ha egy kis tudás kell hozzá, hogy röhögjön az ember (történelem), akkor az már nem is jó?
17/17 titanmanus válasza:
Nekem az all time best az a:
Ravasz, az agy és két füstölgő puskacső
Blöff
Hivatali patkányok
Vaskabátok
Ace Ventura
Hé haver hol a kocsim?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!