Igazán vicces vígjáték?
Figyelt kérdés
Olyan régen láttam már olyan vígjátékot amin sírva röhögtem:) Tudtok ajánlani? Lehet régi,új akármilyen!2011. máj. 17. 15:09
2/17 anonim válasza:
Az azért elég alap film 1 ső válaszolo mindenki látta és neis haragudj jó az a film de azért elég gyenge poénok vannak benne...
Nem tudom láttad e nem valami uj de Tor-tura 2
3/17 anonim válasza:
Brian élete
A tanú
Csupasz pisztoly 1,2
Nincs kettő négy nélkül
Vaskabátok
Másnaposok
+Exit Through the Gift Shop
Igaz ez dokumentumfilm, de baromi szellemes és pofátlan. Nekem minden filmet bele véve ez volt a kedvencem 2010-ben.
4/17 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat!Első válaszlónak: A Nagyfiukat láttam,de nem igazán jött be, második válaszolónak: még nem láttam,de akkor most megnézem.A harmadik válaszolónak: a Brian életét nem láttam,de akkor most azt is megnézem:) . Ha valaki tud még ajánlani írjon!
2011. máj. 17. 15:56
5/17 anonim válasza:
Szexmentes övezet
Terhes társaság
Ilyen az élet
Vesztesek bosszúja (Loosers)
Egy boltkóros naplója
Megint 17
Könnyű nőcske
6/17 anonim válasza:
Pofa be!, Nekem 8, Csupasz pisztoly 1,2,3, Vaskabátok, Haláli hullák hajnala, Ananász expressz, Blöff, Monthy python filmek, Testvérbosszú, Másnaposok, Top secret...
7/17 anonim válasza:
Az egy boltkóros naplóját semmiképp nem ajánlom, annál idegesítőbb film nincs a földön.
9/17 anonim válasza:
Balekok, másnaposok, adam sandler filmeit meg nme szeretem. De a csák norisz filmeken, meg az újabb szegálokon kivétel nélkül szakadok a röhögéstől.
10/17 anonim válasza:
Tegnap néztem meg a Kiss Kiss Bang Bang-et. Fél éve nem röhögtem ilyen jó filmen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!