'Knocked Up 2: Rebirth' <--> ez a fil most vicces vígjáték?
Figyelt kérdés
[link] --> csak mert úgytűnik h vicces...de a trailer-ben egy ijesztő baba/gyerek van ... (?) nemértem...vki segítene??
köszi :D
2010. nov. 2. 13:33
1/6 anonim válasza:
Az az igazság, hogy te az első rész tartalmát linkelted be (ami amúgy vicces film),de a második részről még nem is hallottam.
2/6 A kérdező kommentje:
jah téll :DDD
http://www.youtube.com/watch?v=T0hj0SNmvDY --> ez..de lehet h vmi átverés, mint a Titanic :/
én nem láttam az első részt, szóval nem tudom, h lehet e ilyen folytatása ...
2010. nov. 5. 16:48
3/6 anonim válasza:
Hát passz, de a titanic-nak tényleg van második része, csak volt egy fake videó is a második részről, de van.(már megy is a mozikban azt hiszem, de nem biztos)
4/6 A kérdező kommentje:
Te nem a Titanic 3D-re gondolsz?
Mert az az első rész igazából, csak 3D-ben.. :D
2010. nov. 6. 17:13
5/6 anonim válasza:
Nem-nem.:) A filmb u zi.hu-n fent is van a bemutató, nagyon gáz szerintem.(a lényege az, hogy 100 év múlva megépítik megint a Titanicot és megint elsüllyed:S)
6/6 A kérdező kommentje:
Ténxleg :DD Hátjóó :D
Kicsit eltértünk az eredeti kérdéstől :DD :P
2010. nov. 6. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!