Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Vámpírnaplók 3 (könyv) -ben...

A Vámpírnaplók 3 (könyv) -ben szerepel még Kathrine?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem... a 2.végén kinyiffan.A 3.részben egy gonosz erő,valami szelemféleség öldököl.A 4.-ben meg egy ikertestvér pár,akik át tudnak változni rokává,és aza legnagyobb szórakozásuk,hogy befolyásolják az emberetek akarátát,és azt tetetnek velük amit csak akarnak............egy nagy unalom mind.
2011. máj. 6. 21:16
 2/7 anonim ***** válasza:

öhm.. igazából a 3.-ban még benne van.(nekem megvannak a könyvek és belelapoztam a 3.-ba és bennevan)

a 4.-ben van Klaus (igaz teljesen másféleképpen mint a sorozatban)

az 5.-ben pedig tényleg a tesók vannak

szerintem nem rosz könyvek. én az első 5 részt elolvastam és a többit is elfogom:P:P

2011. máj. 6. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszolónak: Ugyanarról beszélünk? xD

Amúgy én most tartok a harmadik felénél. Eddig nem volt benne Katherine csak úgy, ahogy elemsélték Elenának, mert úgyhiszik, kinyiffant, még vagy 140 évvel ezelőtt.

Most egy Másik Erő öldököl, pl befolyásolta a kutyákat, és majdnem megtámadtatta Elena kishúgát a macskájával. Elena meg már vámpír. És mindneki azthiszi meghalt, de Bonnie és Meredith tudják. Meg persze Damon és Stefan :D (Óóóó, Damon Ł)

2011. máj. 7. 10:19
 4/7 anonim ***** válasza:

A felénél tarottam amikor az előző választ írtam :D

Azóta végigolvastam. Az utolsó 20 oldalon.. elmondom

Spoiler! Ne olvasd tovább ha nem akarod :D

Katherine a Másik Erő. Ő ölte emg Elenát, ő csinálta a kutyás támadásokat és Ő volt a cica, Margaret cicája is. És Bonnie megint transzba esett és elvitte őket (Alaricot is, akiről egy s más kiderül) a temetőbe, le Honoria Fell kriptájába. Ott Honoria beszélt Elenával, ő sis boszi volt. És aztán megjelent egy fehér tigris, a másik erő. Damon farkassá változott és összeverekedtek, Stefan és Elena is beszálltak. A többiek elmenekültek. Másnap reggel kiláncolva ébredtek szegény Damon rohadtul megsebesült... .:S Kiderült, hogy Katherine áll az egész mögött, mert dühös lett Stefanra éa Damonre, hogy nem békültek ki, hanem megölték egymást. Mert igazából az csak hamu volt, egy másik talizmán meg az ő ruhája, nem ő égett el. Majd beszéltek meg ilyenek, Katherine elvette a talizmánjukat. Elena kiszabadította magát és kilökte Katherien-t a fényre, és szeszedte a nyakláncát. Kath szépen elégett, de ugye Elena is napfényre került. Azt vettem le Bonnie utószójából, hogy meghalt, de nem áll össze a kép, hogy miért. Beszélt Stefannal...

Van egy elméletem, miszerint Elena él, de mindenki elől eltitkolják. Mondjuk szerintem ez értelemtlen, klátszik, hgy én találtam ki. Na de ma megveszem a kövi könyvet és majd elválik :D

Én szóltam, hogy ne olvassa el az, aki nem akar spoiler, szóval ne izáljetek h miért mondtam el :D

2011. máj. 7. 14:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Első: Hivatalosan is elnézést kérek xD Most vettem meg a következő könyveket, és igazad volt a rókákkal kapcsolatban :)
2011. máj. 7. 20:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Kathrine a 2.rész végén meghal a napfény miatt,vele együtt meghal Elena is(Lehet hogy benne van a 3.részben,de én nem emlékszek rá.).A 3.rész-ben tényleg Klaus az az erő.És Őt nyirják ki a végén közös erővel,és Elena segytségével,aki a túlvilágról lép közbe.A 4.rész elején Elena valami angyal féleség lesz aki fénylik,és nem hat rá a gravitáció....

Lucika..Amit te írsz,a kutyás sztori,meg a napfény a végén,amitől meghalnak az a 2.rész vége.

De ha nem így van,azt is elfogadom.Én a könyvtárból vettem ki,perpillanat nem tudok utánanézni,hogy jól mondom-e.

Első voltam.

2011. máj. 9. 12:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Ahhh tiszta hülye vk.Mindig egy könyvel visszább emlékeztem.Eltévesztettem a könyvek számát.

De mostmár nem is írok ide többet.Mert visszanéztem a 2.válaszoló,mit írt,és akkor jöttem rá hogy elszámoltam magam.

2011. máj. 9. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!