A Mártírok c. filmben miért tartják fogva a csajt?
miért nyúzzák meg stb....
és mi a története??
nem merem megnézni...csak hallottam róla
:) ez benne a jó, hogy tökmind1 miért, azért mert betegek. Értelmetlen erőszak.
Egyébként az "indok" az az, mert minél többet meg akarnak tudni istenről és az angyalokról. Állítólag a tiszta lelkű, igazi mártírok látják az angyalokat haláluk előtt. Felnéznek az égre, vagy valahova néznek, és látszik hogy megvilágosodnak.
Azért kínozzák az embereket, és teszik ki őket értelmetlen erőszaknak, amit ők nem érdemelnek meg, hogy mártírt csináljanak belőlük. És mielőtt kilehelik a lelküket, a mártírok megmondhatják hogy mit látnak, mi az élet értelme, satöbbi.
Szóval buta, beteg, aberrált emberek egy idióta értelmetlen indokkal kínoznak más embereket. Ez az értelme. Hogy nincs.
Jó film egyébként de nagyon kemény, egyik legfélelmetesebb film amit valaha láttam, egy szaros horror semmi ehhez képest :) már ha átéléssel nézed végig.
Kb ennyi, de tenyleg durva.
Lattam mar millio filmet, furesz ehhez kepest semmi.
Egyetlen olyan film, ami nem okozott csalodast, ismerosok nagyon mondtak, h durva es tenyleg az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!