Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Mártírok c. filmben miért...

A Mártírok c. filmben miért tartják fogva a csajt?

Figyelt kérdés

miért nyúzzák meg stb....

és mi a története??

nem merem megnézni...csak hallottam róla

2011. ápr. 19. 14:42
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

:) ez benne a jó, hogy tökmind1 miért, azért mert betegek. Értelmetlen erőszak.

Egyébként az "indok" az az, mert minél többet meg akarnak tudni istenről és az angyalokról. Állítólag a tiszta lelkű, igazi mártírok látják az angyalokat haláluk előtt. Felnéznek az égre, vagy valahova néznek, és látszik hogy megvilágosodnak.

Azért kínozzák az embereket, és teszik ki őket értelmetlen erőszaknak, amit ők nem érdemelnek meg, hogy mártírt csináljanak belőlük. És mielőtt kilehelik a lelküket, a mártírok megmondhatják hogy mit látnak, mi az élet értelme, satöbbi.

Szóval buta, beteg, aberrált emberek egy idióta értelmetlen indokkal kínoznak más embereket. Ez az értelme. Hogy nincs.

Jó film egyébként de nagyon kemény, egyik legfélelmetesebb film amit valaha láttam, egy szaros horror semmi ehhez képest :) már ha átéléssel nézed végig.

2011. ápr. 19. 15:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kb ennyi, de tenyleg durva.

Lattam mar millio filmet, furesz ehhez kepest semmi.

Egyetlen olyan film, ami nem okozott csalodast, ismerosok nagyon mondtak, h durva es tenyleg az.

2011. ápr. 19. 17:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Marha sok filmet néztem meg kiskoromban, és ez a jószokásom nem maradt el a későbbiekben sem. Ellenben ezt a szart nem nyomtam le a torkomon, elég volt pár jelenetet látni belőle, amikor megnyúzzák (elevenen) a csajt stb. Gyógyszerként meg is néztem rá kétszer a Commandot meg a rambot:D
2011. máj. 21. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!