A Sikoly-filmek inkább ijesztőek, vagy gusztustalanok?
Figyelt kérdés
A félelmetes filmeket szeretem, de a bélkiforgatósokat nem.2011. ápr. 14. 12:29
1/6 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem gusztustalan, és annyira nem is ijesztő, de persze ez ingerküszöb kérdése. Tinihorror, annak viszont szerintem nagyon jó. A legtöbb országban 18-as korhatárú a film, de néhány helyen 16+, szóval annyira nem durva.
(!!!!!!!)Spolier: (!!!!!!)
Maga a gyilkos késsel támad, tehát késeléses jelenetek bőven vannak benne, de nem az a gyomorforgató.
2/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem bélkiforgatósak.Még nem láttad egyik részt sem?Én ajánlom nézd végig őket.Persze ízlések és pofonok de én szerettem mindegyik részt.A negyedik részét most kezdik el játszani a mozik én már kíváncsi vagyok arra is.Egyébként a túl véres horrorokat nem szeretem én sem.
3/6 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszi!
2011. ápr. 14. 13:09
4/6 anonim válasza:
Nincsenek benne belek, nyugodtan nézheted. :) Lesz idén 4. rész is.
5/6 A kérdező kommentje:
Gyerekek, Ti miről beszéltek? Elkezdtem nézni az elsőt, az első 15 percen belül pusztán két emberkét belezett ki a gyilkos...és még a hangot is lehetett hallani, ahogy szörcsögött...fél éjszaka nem aludtam...
2011. ápr. 15. 07:18
6/6 anonim válasza:
Ha neked ez gyomorforgató film volt, akkor ajánlom figyelmedbe a motel, és az egyéb ilyen "jó" kis filmeket. :) A sikoly egy nagyon jó film, nekem az egyik kedvencem, és nem bírom az ilyen kibelezős filmeket, de ezt nagyon sokszor megnézem, mert szerintem semmi undorító nincs benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!