Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Sikoly-filmek inkább ijesztő...

A Sikoly-filmek inkább ijesztőek, vagy gusztustalanok?

Figyelt kérdés
A félelmetes filmeket szeretem, de a bélkiforgatósokat nem.
2011. ápr. 14. 12:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem gusztustalan, és annyira nem is ijesztő, de persze ez ingerküszöb kérdése. Tinihorror, annak viszont szerintem nagyon jó. A legtöbb országban 18-as korhatárú a film, de néhány helyen 16+, szóval annyira nem durva.

(!!!!!!!)Spolier: (!!!!!!)

Maga a gyilkos késsel támad, tehát késeléses jelenetek bőven vannak benne, de nem az a gyomorforgató.

2011. ápr. 14. 12:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem bélkiforgatósak.Még nem láttad egyik részt sem?Én ajánlom nézd végig őket.Persze ízlések és pofonok de én szerettem mindegyik részt.A negyedik részét most kezdik el játszani a mozik én már kíváncsi vagyok arra is.Egyébként a túl véres horrorokat nem szeretem én sem.
2011. ápr. 14. 12:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Szuper! Köszi!
2011. ápr. 14. 13:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Nincsenek benne belek, nyugodtan nézheted. :) Lesz idén 4. rész is.
2011. ápr. 14. 15:32
 5/6 A kérdező kommentje:
Gyerekek, Ti miről beszéltek? Elkezdtem nézni az elsőt, az első 15 percen belül pusztán két emberkét belezett ki a gyilkos...és még a hangot is lehetett hallani, ahogy szörcsögött...fél éjszaka nem aludtam...
2011. ápr. 15. 07:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha neked ez gyomorforgató film volt, akkor ajánlom figyelmedbe a motel, és az egyéb ilyen "jó" kis filmeket. :) A sikoly egy nagyon jó film, nekem az egyik kedvencem, és nem bírom az ilyen kibelezős filmeket, de ezt nagyon sokszor megnézem, mert szerintem semmi undorító nincs benne!
2011. ápr. 16. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!