Szerintetek is gusztustalanok a Paradontax reklámok?
nincs neki egy olyan reklámja is, mikor mutatják, hogy mi a különbség ez (nincs foga a nőnek elől) és ez között (ott már szép fogai vannak a csajnak) ? Mert ha ez az a reklám, attól tesómnak van minden baja, mert azt álmodta, hogy kihullott az összes foga, és ez a reklám ezért ijesztő szegénykémnek :D
A csapba köpködést én undorítónak tartom, ami még véres is.
Azt hiszik hogy ezt majd többen nézik,de én ilyenkor inkább elfordulok...undorítóó,hánynom kell...-.-"
Most őszintén melyik ember nézni másnak a "véres" köpetét?-.-
Arra a kommentre reagálnék, aki leszólja ezt a fogkrémet: szerintem nagyon jó fogkrém, sok fogorvos ajánlja, az íze sem pocsék - max kicsit szokatlan, s remekül tisztít.
Arra tudok gondolni, hogy te soha nem használtál Parodontax fogkrémet, csak légből kapott információkat gyűjtöttél össze.
A kérdezőnek: lehet, hogy nem kellemes látvány - bár én még nem háborodtam fel rajta -, de a kérdés és a kommentek nagy része is jól tükrözi, hogy hatásos.
Lehet, hogy hülyén hangzik, de minél több ilyen reklám kellene, pl. fogkrém, antidohányos, túlsúlyos, hogy az emberek észbe kapjanak, s lássák az életvitelük következményeit (nekem hiába mondja a háziorvosom, hogy adjak le pár kilót, nem látom konkrétan, mi történhet, ha nem változtatok - a Parodontax reklám rávilágít, na ilyenből kellene több).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!