Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Szerintetek is gusztustalanok...

Szerintetek is gusztustalanok a Paradontax reklámok?

Figyelt kérdés
felfordul a gyomrom, hogy valakinek a köpését kell nézegetnem a tv-ben...
2011. febr. 28. 22:13
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

nincs neki egy olyan reklámja is, mikor mutatják, hogy mi a különbség ez (nincs foga a nőnek elől) és ez között (ott már szép fogai vannak a csajnak) ? Mert ha ez az a reklám, attól tesómnak van minden baja, mert azt álmodta, hogy kihullott az összes foga, és ez a reklám ezért ijesztő szegénykémnek :D

A csapba köpködést én undorítónak tartom, ami még véres is.

2011. febr. 28. 22:22
 2/15 anonim ***** válasza:
Szerintem is gáz,már a köpés amit hallasz és látsz is.Aztán a véres köpés meg az alma.És a fog kiesés.Nem tudom ki találta ezt ki,de nagyon gáz.Fúj!
2011. febr. 28. 22:22
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
én csak azt nem értem, hogy hogy maradhat az almába rágófog? olyan hátul nem is lehet harapni. majd figyeljétek meg, hogy egy rágófog marad az almában.
2011. febr. 28. 22:36
 4/15 anonim ***** válasza:
Igen,valóban undorító.Ráadásul a fogkrém is(ha lehet így nevezni),nagyon sz@r,semmit sem tisztít,és felmarja az ínyt,tele van sóval.
2011. febr. 28. 22:52
 5/15 A kérdező kommentje:
Hú, pedig a véres almás eszembe sem jutott! :S Ilyenkor gondolom azt, hogy egyáltalán nem kéne tv-t néznem!
2011. febr. 28. 22:52
 6/15 anonim ***** válasza:
szerintem is marha undorító, és szerintem semmi értelme ilyen undorító reklámot csinálni, mert nem ezzel fognak hatást elérni. aki meg olyan, annak meg csak kifordul a gyomra.
2011. márc. 1. 01:44
 7/15 anonim ***** válasza:

Azt hiszik hogy ezt majd többen nézik,de én ilyenkor inkább elfordulok...undorítóó,hánynom kell...-.-"

Most őszintén melyik ember nézni másnak a "véres" köpetét?-.-

2011. márc. 1. 05:31
 8/15 Mycurka válasza:
53%
Pont az a célja, hogy elrettentsen. Azt senki nem találja undorítónak, amikor a saját köpetébe talál vért? Pedig saját magát okolhatja, hogy nem mosott rendesen fogat. Szerintem sokkal jobb reklám, mint a bankreklámok többsége. Legalább tanít is egy kicsit.
2011. márc. 1. 14:12
 9/15 A kérdező kommentje:
oké, de a saját sebeimet is elnézegetem akár meddig, de a másokét nem igazán...
2011. márc. 1. 21:11
 10/15 anonim ***** válasza:

Arra a kommentre reagálnék, aki leszólja ezt a fogkrémet: szerintem nagyon jó fogkrém, sok fogorvos ajánlja, az íze sem pocsék - max kicsit szokatlan, s remekül tisztít.

Arra tudok gondolni, hogy te soha nem használtál Parodontax fogkrémet, csak légből kapott információkat gyűjtöttél össze.

A kérdezőnek: lehet, hogy nem kellemes látvány - bár én még nem háborodtam fel rajta -, de a kérdés és a kommentek nagy része is jól tükrözi, hogy hatásos.

Lehet, hogy hülyén hangzik, de minél több ilyen reklám kellene, pl. fogkrém, antidohányos, túlsúlyos, hogy az emberek észbe kapjanak, s lássák az életvitelük következményeit (nekem hiába mondja a háziorvosom, hogy adjak le pár kilót, nem látom konkrétan, mi történhet, ha nem változtatok - a Parodontax reklám rávilágít, na ilyenből kellene több).

2011. márc. 3. 01:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!