Mennyire ijesztőek a Rémálom az Elm utcában című filmek?
Figyelt kérdés
A régiekre gondolok.2010. szept. 12. 20:26
1/10 anonim válasza:
Nincsenek ijesztő filmek, csak ijedős emberek.
2/10 anonim válasza:
Anno beszartam tőlük :D Ma már végigröhögném... megfelelő körítéssel (sötétben egyedül) nem tudsz aludni tőle.. főleg mert az álmokkal operál a sorozat. :D
Szerintem alap horror.
3/10 anonim válasza:
Én kicsiként néztem őket, és inkább unalmas volt, mint ijesztő.
4/10 anonim válasza:
Csak egy gyereknek ijesztő. Gagyi, inkább vicces.
5/10 anonim válasza:
én az ideit láttam. végigröhögtem asz egészetxD meg ijesztő jelenteknélfolyton megmarkoltam a haverom karját. Rohadtul ijedősxD Ilyenkor mindig kiköpte a félig megrágott pattogatott kukoricát, és elkezdett sikítani - fiú!!:D
Mindenki ezen röhögöttxD
6/10 anonim válasza:
Hmm én meg se néztem egyiket se. Elég voltak a trailerek. K*rva gagyik.
8/10 anonim válasza:
hát én összegubódzva néztem, mert amugyis félek miden horrortól, de azért régi és gagyi.. szal azért vannak jobbak is..pl: túlvilág szülötte...
9/10 anonim válasza:
Ez egy vizuális horror, ne kezeljétek úgy mint egy pszihés horrot kérlek titeket :)
10/10 anonim válasza:
Amugy a 2010es-ről beszéltek mert az ijesztő !!! Az 1984-est egy vigjátéknak sorolnám !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!