Milyen fűrészhez hasonló filmek ajánlanátok?
Szerencséd van, mert én csak ilyeneket nézek :P
- Harcosok klubja
- Memento
- Viharsziget
- Mr. Nobody
- Kocka 3(előzményfilm szal megnézheted ha nem láttad a többit ;)
- Sziget
- Donnie Darko
- Falu
- Inception
- Szellemíró
- Rekviem egy álomért(én ide sorolom)
- Eli könyve
- 1408
- Tökéletes trükk
- Mágus
- Gattaca
- Szárnyas fejvadász
- Amerikai história X
- Brooklyn mélyén
- Gépész
- Életeken át
- Napfény
- Hold
- Visszajátszás
- Őslakó
- Hetedik
- Legbelső félelem
- Kiképzés
- Daybreakers
- Ember gyermeke
Csemegézgess ;)
Megnéztem a Gyilkosság Online c. filmet, de, hogy őszinte legyek, nem túl sok hasonlóságot fedezetem fel azon kívül, hogy ott is emberek haltak meg a filmben. A gyilkosság online c. film arra, jó, hogy ha unatkozol akkor 1x megnézd de ezen kívül nekem nem nagyon jött be. A filmnek szinte semmilyen különleges zenéje nem volt, és a története, sem volt olyan, hogy a végén azt mondtam volna, hogy "na b@asszameg, erre tényleg nem számítottam".
Egy szóval a Gyilkosság Online egy 1x megnézhető (C.S.I. helyszínelős, kicsit több brutalitással )film.
Azért kösz a tippeket és még írhattok, ha van valami jó film. :D
A Fűrészt nagyon nehéz überelni...Aki azt a filmet alkotta, egy pszichopata zseni!Imádom!:)
A Tükrök első részének végén tényleg van egy kisebb csattanó, de a második része rém gagyi...
A Viharszigetet viszont mindenképpen ajánlom!! Az nem véres, és az elején kissé vontatottnak tűnhet, de megéri végignézni,mert zseniális dupla csavar van a végén! DiCaprio ismét nagyot alakított!
Hasonló "idő/esemény-visszapörgetéssel" végződik a 21 gramm is, de azt én túl elvont filmnek tartottam.
Szerettem még a Hatodik érzéket is, bár az elég régi film, szerintem biztosan láttad már.
Hú, annyi filmet láttam már, hogy nehéz így hirtelen összeszedni őket:) De ha még eszembe jut valami, megírom:)
Én is ajánlanék akkor már filmet azoknak akiket szint úgy érdekel.
Első ajánlásomhoz nem is kell nagyon messze menni a fűrész alkotóitól,hiszen azt a fűrész 1 készítője és írója csinálta, valamint a színészek között benne volt a filmben a fűrész 2 Matthews nyomozója is Donnie Wahlberg. Ez a film a HALÁLOS HALLGATÁS (Dead Silence). A készítők ráadásul még bele is rakták a fűrészből a bábut és néhány zenét a fűrészből (persze nem a fűrész végén lévő zenét).
A film nekem tetszett, itt is megvolt a csattanó a végén ráadásul ugyan olyan fűrészes felvezetéssel (flash back el meg mindennel). Az egyedüli panaszom az volt a filmre, hogy a végéhez nem raktak valami jó kis zenét, de ezt leszámítva nagyon jó film és szerintem minden fűrész fannak tetszeni fog.
A tegnapi 22:29-es vagyok: a Halálos Hallgatást láttam már, köszi,annyira nem tetszett,mint a Fűrész,bár nem volt rossz.
A 9 Halottat viszont még nem, azt hiszem megyek és utánanézek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!