Fekete Hattyú. Mennyire durva?
Ha drámai (ezt is hallottam :D) az nem zavar. Ha ilyen nagyon véres, meg tényleg horror, akkor nem nézem meg :) Köszönöm a választ! Azért még várom a véleményeket.
Csak valakitől úgy hallottam, hogy mennek moziba, és majd becsukja a szemét , mert olyan félelmetes.
nyugodtan megnézheted mert nem az a lényege a filmnek hogy ijesztgessen, ne horrort képzelj el
egy olyan rész van benne mikor az egyik táncos hasba döfi a másikat egy törött tükörrel
Álmodnék tőle rosszat? :D
Tudom hülye kérdés, 15 évesen ilyet kérdezni, de ennek vannak háttértörténetei, két nővérrel még 4 éves koromról :D
nézd meg szerintem, nincs benne semmi durva, és azért mondják h elgondolkodtató mert valóban az, mikor pl én is néztem nem igazán értettem h mi történik és mikor vége lett a filmnek még akkor is voltak hiányos dolgok amiket nem értettem:D és utána néztem neten, akkor vágtam le h mi is volt a filmben:$:D de am már csak azért is érdemes megnézni mert Natalie Porman nagyon szupi benne :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!