Most jó nehéz helyzetbe hoztál. Imádom mindkét filmet, Jared Leto és Heath Ledger a kedvenc színészeim, de inkább már akkor a Requiem for a Dream.
2011. márc. 5. 16:55
2/9 Thurston válasza:
Igen!
2011. márc. 5. 16:55
3/9 Thurston válasza:
Ja, hogy választani kell melyik jobb. A Candy. Az sem eg nagy valam, de például tényleg klassz színészek játszanak benne, meg nem is egy olyan eltúlzott, irreális, hatásvadász műműjerkedés, mint a Requiem.
2011. márc. 5. 16:56
4/9 anonim válasza:
16:56
Egyetertek, hasonlo indokkal. A Candy egyszer tokre nezheto. A rekviem meg inkabb nevetseges a tulzasaival. Abszolut nincsen rillajf-szaga. Keves dolgot utalok jobban, mint az ilyen hatasvadasz szarakodast. De a hatasvadaszat mindig bejon a nagyobb retegeknek, nyilvan azert eri meg.
2011. márc. 5. 17:00
5/9 anonim válasza:
Rekviem, és egyáltalán nem értek azzal egyet, hogy hatásvadász lenne.
2011. márc. 5. 17:15
6/9 Thurston válasza:
Szóval szerinted teljesen reaális, és életszerű amit abban bemutatnak? :'D
2011. márc. 5. 17:22
7/9 anonim válasza:
Mégcsak nem is szubjektív az hogy hatásvadász. Azt hittem, hogy ezt még a rajongói is átlátják, csak egyszerűen valamiért mégis szeretik. Az egyik legtúlzóbb múvi amit valaha láttam. Hülyegyerekeknek való esküszöm.
2011. márc. 5. 17:24
8/9 anonim válasza:
Nálam nagy kedvenc a Requiem for a Dream, de azt elismerem van benne hatásvadászat, de nem a történet az irrealis, hanem az ábrázolás mód kegyetlen. Ennek a filmnek nem az a célja, hogy szórakoztasson, hanem hogy jól pofán b@ssza az embert.
Szerintem nem egy olyan ember van, aki nem a fél karjával, hanem az életével fizet a drog miatt.
Meg nem egy csecsemő született már függőként drogos anyjától.
Meg nem egy drogos krva strichel az utcákon szerte a világban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!