Requiem for a dream?
azt szeretném megkérdezni, hogy aki látta a filmet, milyen érzést váltott ki belőletek? megváltozott valami, vagy máshogy alakítod az életed stb.
nekem a filmzene is tetszik az is ilyen elgondolkodtató :D
igen, a filmzene tényleg nagyon király! Én amiatt néztem meg a filmet :) és nem bántam meg.
Nagyon tetszett.. annyira át tudta adni a hangulatokat, érzéseket. Miután megnéztem, sokáig csak ültem az ágyon, és néztem ki a fejemből.
Nagyon megható volt az, hogy a végén mindenki összehúzta magát, magzat pózban feküdt...
Olyan szinten nem befolyásolt, h " ne drogozz, mert az rossz!", mert amúgy sem szeretnék :) , de akinek van rá hajlama, arra biztos hatással van ez az oldala is a filmnek.
velem is az volt hogy csak néztem ki a fejemből :)
meg még nyáron néztem meg, és még most is elgondolkodok rajta. és tényleg jól sikerült, átjött :D
Pont tegnap néztem meg először és nagyon mély film. Aludni se tudtam..
Ez a film felnyitja az embere szemét, hogy igen, ezt a világot éljük de én ezt nem akarom elhinni/elfogadni, mert annyira elkeserítő. :( Sarát sajnáltam a legjobban, hiszen ő aztán tényleg nem tehetett semmiről.
10/10 a film, de nekem ez az érzésvilág nagyon sok volt.
Szia!
Én a moovie.hu-n néztem meg online.
igen, én is így vagyok vele, hogy nem hiszem el hogy ez megy a világban, meg hogy így tönkremehetnek a kapcsolatok is. de ehhez nem feltétlen kell drog :D
3. válaszoló ha megnézted, majd írj véleményt hogy hogy tetszett :)
Szia! A 3. válaszoló vagyok,bocsi, hogy még csak most írok, de csak ma jutottam el odáig,hogy megnézzem. Hát mit is mondjak... Jó film nagyon,de nem nézném meg még egyszer, engem nagyon megrázott. Ez túl sok volt nekem. Főleg a vége a durva, amikor a csávónak levágták a kezét, az öregnőt meg elektrosokkolták.
Szóval a filmzene tényleg nagyon jó, elgondolkodtató film, de túl megdöbbentő,megrázó. Úgy gondolom,nekem ezt a filmet nem most kellett volna megnéznem,hanem inkább egy-két év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!