Mikor lesz már vége a Barátok köztnek?
Figyelt kérdés
Húzhatják a végtelenségig?Az unokáim is ezt fogják nézni????????? (19 vagyok)2008. febr. 2. 15:15
1/13 anonim válasza:
ameddig megnézik lesz
már nagyon unalmas sztem is
2/13 anonim válasza:
nézz másik csatornát, ha zavar!
3/13 anonim válasza:
Hat...
Miklos meg nem csinalt gyereket Kinganak, Orsinak, Zsuzsanak es Julinak.
Barta nem verte me'g meg Lacit, Vili ba'-t, Botondot.
Kinga meg nem flortolt Magdi nenivel.
Emma meg nem irta bele a naplojaba, hogy mennyire imadja Kristofot, es, hogy mennyire szarik Noemi erzeseire.
Vanda meg csak Botondal fekudt le.
Bandika meg nem koltozott vissza Andrashoz.
Laci meg nem kerult bortonbe.
Azt hiszem meg evekig huzhato ez a sorozat...
4/13 anonim válasza:
A nézetségt´öl függ, ha már olyan alacsony lesz a nézetség meg hal mindenki. a nézetség meg attól, hogy a sorozat mennyire szórakoztatja az embereket.
5/13 anonim válasza:
Ha zavar a sorozat írd meg, hogy milyen tv.-d van és én válaszban megírom, hogy tudod másik csatornára átkapcsolni.
6/13 A kérdező kommentje:
Kösz,de nincs szükség rá,hogy megmutasd.Nem szoktam nézni a sorit,csak a műsorban látom,hogy még mindig megy.
2008. márc. 3. 11:05
8/13 anonim válasza:
10 évvel a jövőből jöttem. Még mindig nincs vége.
9/13 anonim válasza:
12 évvel a jövőből jöttem és még mindig nincs vége szerencsére
10/13 anonim válasza:
Most már szerencsére bejelenteték hogy vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!