Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik horrorfilm? Az HBO-n...

Melyik horrorfilm? Az HBO-n láttam, egy brutális horrorfilmről szólt amiről kiderült, hogy igazi gyilkosságokat mutatnak benne.

Figyelt kérdés
Egy öreg pali vette filmre ahogy a fia gyilkol, a fiát rávette hogy a film kedvéért egy pengével vágja le az arcáról a bőrt.. egyik jelenetben egy, a földhöz lefeszített fához kötözi egy nő kezeit, a lábait meg a földhöz aztán elvágja a fát tartó kötelet..
2011. jan. 20. 19:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Én baromi dühös vagyok mikor ilyet hallok hogy horrorfilm!Nincs ilyen ez baromság! Hülye ember találta ki!Az életnél horrorabb nincs! Az ember olyat tud művelni amit elképzelni sem lehet!
2011. jan. 20. 19:24
 2/7 andoryy ***** válasza:
1. Nagyon egy húron vagyunk. Mi az hogy horrorfilm?!??! A valóság rémálom ha ezt nem látod a világot nem vágod. Boccs a rímekért csak úgy jött..
2011. jan. 20. 19:30
 3/7 anonim ***** válasza:

sziklák vére :)

elég durva film...

2011. jan. 20. 19:36
 4/7 A kérdező kommentje:

ezaz!! köszönöm szépen =)

nem hinném hogy a sziklák vére valós eseményen alapul egyébként

2011. jan. 20. 23:06
 5/7 anonim ***** válasza:

1.2. Igazatok van!

Miért ne lehetne valóság???Nézz csak át a szomszédodba.Lehet hogy a békés Terka néni felszeletelt már négy postást,mert késve hozták a nyugdíját!

Eszméletlen nagy barmok vannak a világban!Olvasd el a történelemkönyvet!Tele van hentelőkkel és tömeggyilkosokkal...

2011. jan. 20. 23:50
 6/7 A kérdező kommentje:

jó, igaz.. de akkor értenék egyet ha a sziklák vére egy valós történetet dolgozna fel, akkor úgy hívnám hogy valami gyilkossági sorozat megfilmesítése..

csak tudnám miért vitatkozok :)

2011. jan. 21. 06:50
 7/7 egymaganyoscsaj válasza:

Sziklák Vére! Nagyon brutális film! :)) Csak ajánlani tudom brutális !!

Ha akarod írj üzit és küldök hasonló filmeket

2013. jún. 23. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!