Melyik horrorfilm? Az HBO-n láttam, egy brutális horrorfilmről szólt amiről kiderült, hogy igazi gyilkosságokat mutatnak benne.
Figyelt kérdés
Egy öreg pali vette filmre ahogy a fia gyilkol, a fiát rávette hogy a film kedvéért egy pengével vágja le az arcáról a bőrt.. egyik jelenetben egy, a földhöz lefeszített fához kötözi egy nő kezeit, a lábait meg a földhöz aztán elvágja a fát tartó kötelet..2011. jan. 20. 19:15
1/7 anonim válasza:
Én baromi dühös vagyok mikor ilyet hallok hogy horrorfilm!Nincs ilyen ez baromság! Hülye ember találta ki!Az életnél horrorabb nincs! Az ember olyat tud művelni amit elképzelni sem lehet!
2/7 andoryy válasza:
1. Nagyon egy húron vagyunk. Mi az hogy horrorfilm?!??! A valóság rémálom ha ezt nem látod a világot nem vágod. Boccs a rímekért csak úgy jött..
3/7 anonim válasza:
sziklák vére :)
elég durva film...
4/7 A kérdező kommentje:
ezaz!! köszönöm szépen =)
nem hinném hogy a sziklák vére valós eseményen alapul egyébként
2011. jan. 20. 23:06
5/7 anonim válasza:
1.2. Igazatok van!
Miért ne lehetne valóság???Nézz csak át a szomszédodba.Lehet hogy a békés Terka néni felszeletelt már négy postást,mert késve hozták a nyugdíját!
Eszméletlen nagy barmok vannak a világban!Olvasd el a történelemkönyvet!Tele van hentelőkkel és tömeggyilkosokkal...
6/7 A kérdező kommentje:
jó, igaz.. de akkor értenék egyet ha a sziklák vére egy valós történetet dolgozna fel, akkor úgy hívnám hogy valami gyilkossági sorozat megfilmesítése..
csak tudnám miért vitatkozok :)
2011. jan. 21. 06:50
7/7 egymaganyoscsaj válasza:
Sziklák Vére! Nagyon brutális film! :)) Csak ajánlani tudom brutális !!
Ha akarod írj üzit és küldök hasonló filmeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!