Van olyan oldal ahol megtudnám nézni a mo-n elkövetett leg kegyetlenebb gyilkosságokat? Sorozat gyilkosok. De külföldi is jó csak magyarul legyen írva.
Figyelt kérdés
Már kerestem párat. de még szívesen olvasnék róluk.2010. aug. 13. 21:07
2/17 anonim válasza:
Balogh - Százhalombattai gyilkos. Keress utánna ő egy baromi elvetemült ember volt.
3/17 anonim válasza:
5/17 anonim válasza:
"Kurucra csak gy.p-sek járnak.."
kit érdekel a véleményed ... már bocs
én legalább válaszoltam a kérdezőnek... és ott kegyetlen gyilkosságokból talál eleget
te meg lődd fejbe magad annyi
6/17 anonim válasza:
A 21:25-ösnek igaza van, csak normálisabban kellett volna magát kifejeznie.
7/17 anonim válasza:
"A 21:25-ösnek igaza van, csak normálisabban kellett volna magát kifejeznie."
miért kurucon legalább nincs cenzúra...
ha gyilkosság van a legtöbb média leközli csak azt felejtik el hogy megint cigány volt
8/17 anonim válasza:
Azért, mert a kuruc hülyeség. De látom, te is olyan van, mint akik hisznek neki :)
9/17 A kérdező kommentje:
köszi a baloghosnak főleg! és többieknek is. éngem a cigánybűnözés nemérdekel. csak a sorozatgyilkosok/ gyilkosok
2010. aug. 14. 19:13
10/17 anonim válasza:
Gyakorolni akarod a technikát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!