Mi a véleményetek a ReGOREgitated Sacrifice című filmről?
én le s*zrom ki mit néz... de egy gyerek maradjon a baba játéknál,kis kocsiknál ÉÉÉÉS a MESÉKNÉL pl DISNEY MEG HASONLÓ!!!! ;)
Amúgy meg MÉLYEN MEG VETEM azt a szülőt aki hagyja a kis gyereknek,hogy akár este 10kor anyuci apuci mellett néz egy kibe ba*szott horrort! én mindig jó kis lány voltam én mindig akkor néztem horrort mikor a kutya se látta :P :D
Meg lehet kérdezni pár pszichológust vagy pszichiátert miért nem kéne ilyen filmeket néznie, főleg gyereknek.
Mentális problémákat okoz (hallottátok már a mentális retardációról?)
Magánvéleményem: lehet horror filmeket nézni, de van egy szint, amikor már...hm..hogy fejezzem ki magam finoman..?..már baj van annak is a fejében aki csinálja és aki élvezi ezeket a "filmeket"...Nem normális dolog.
régen pedig azért nem volt gond ezzel, mert egyrészt nem csináltak, másrészt mert nem volt ott minden háztartásban az internet, ahol bármi hozzáférhető, ha a szűlő nem nevelei a gyerekét (ami ma már nagy divat! azért élnek párkapcsolatban már 12-13 évesek!) akár gyerekeknek is!
A társadalom beteg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!