Mi a véleményetek a ReGOREgitated Sacrifice című filmről?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Lenne pár kérdésem.
A szüleid szeretnek téged?
Nem gondolkoztál még azon, hogy esetleg embereket ölj, vagy ilyesmi?
Neked tetszenek az ilyen dolgok?
Szívesen csinálnád ezt a való életben is?
Pár tény:
Szeretem a horrort. A beteg horrort. Mindent megnézek (csak a hányást nem, ebbe pedig sok van... :/)
Nem nagyon hiszem el, hogy te 9 éves lennél, mert ha tényleg, akkor valamilyen szanatórium zárt osztályán pötyöghetted be ezt a kérdést.
Egy 10 éves gyereknek a Mézga családot, a Dr. Bubót vagy egyéb ilyen meséket kell néznie, mint ahogy én is tettem annak idején. És az jó volt. Még most is örömmel ülök le elé, ha éppen meglátom valahol.
És a korhatár besorolások nem véletlenül vannak kitalálva (igaz, ezeket én se tartottam be soha, de ha valamin ott virít az +18 vagy az X, az nem véletlen. És az, hogy ti ezt viccesnek vagy gyerekesnek találjátok szomorú. Vagy szánalmas.
Ha az én gyerekem nézne ilyet, utána megnézhetné magát. Szerintem még a TV nézéstől is elmenne a kedve egy életre azt garantálhatom.
Lucifer Valentine egy olyan ember, aki gazdag, sátánista és van "kreativitása" "filmet" csinálni. De ezeket magának csinálja, ezt ő is elmondta. Az ilyen filmeket nem szabadna feltölteni oda, ahol bárki hozzáférhet. Itt megjegyezném, nem is értem, mit keres egy 9 éves gyerek torrent oldalakon, amikor még a kisautókat kellene tologatnia a városos szőnyegen.
Kérdem én: Miért? Miért kell a mai gyerekeket ilyen kib-szottul elrontani? Ennyi idős korban a gyerekek még azt sem tudják, mire való a f-sz vagy a p-nci a h-gyozáson kívül. Általában. Látom sajnos vannak kivételek... Ez szomorú.
Már most félek, hogy mi lesz, ha nagyobb leszel? Miket fogsz te tenni? (A kérdésekre mindenképpen szeretnék választ. Csak kíváncsiság - mint te is írtad :)
Így a végére - már ha eddig elolvastad - szépen kérlek. SZÉPEN KÉRLEK! Menj oda a szüleidhez, mond meg nekik, hogy szereted őket és feküdj le egy kicsit. Rád fér a pihenés.
Utolsó: Rád is rád férne a pihenés! XD
Mondjuk én nem hiszem, hogy a kérdező valóban 9 éves lenne, (az írásából gondolom).
Én már 7-8 évesen is néztem mindenféle véres horrort, thrillert (Átok, Kör, Motel, stb.), és nem lett semmi bajom.
De most komolyan ezeket a kérdéseket komolyan gondoltad? XD
abszolút komolyan gondoltam, mivel én is szinte horroron nőttem fel, tudom mi az, amit minden gyerek megnéz kíváncsiságból. hát nem ez.
én belenéztem, de még az én ingerküszöbömön is túllépett...
Vagy azért írtad,hogy 9 vagy,hogy lásd hogyan reagálunk rá vagy te nagyon hülye gyerek vagy! -.-
Neked csak annyit üzennék vargaB ne akadj ki ezen. A mai fiatalok rosszabbak,mint régen :(: Én még csak most merek a horror filmekkel barátkozni pedig bőven el múltam 18 ;) De egy biztos! A 14 éves öcsémnek is van annyi esze hogy nem néz ilyen igen beteg filmeket. Bár tény hogy ő még csak most kezdi nézni a horrort. Egyenlőre a Kaptár meg a Fűrészt látta. Ennek mondjuk örülök is! ;)
óóóó istenem ennyi szerencsétlent egyrakáson!!!!!Amúgy elvileg itt fent van:(a hentelés.hu free trackeren fenn van)
Hagy döntse már el egy ember mit néz meg vagy mit nem.A másik meg hogy ha kajak azt hiszed hogy 9éves akkor tudlak sajnálni!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!