Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Örültök, hogy a könyv és film...

Örültök, hogy a könyv és film piacot elárasztják a tini vámpíros filmek és könyvek?

Figyelt kérdés
Gondolok itt Alkonyat és folytatásaira valamint az ebből készült filmekre True Blood. Ezek nem olyan mint az igazi vámpíros könyvek filmek. Gondolok itt az Interjúra Kárhozottakra vagy Anne Rice összes könyvére. Bram Stokerra a Dracula filmekre. Vagy a számítógépen a Dracula originra és a Vampire the Masqueradera. Ezek az igazi vámpíros dolgok és nem az ahol van egy szép fiú meg szép lány és a tini csajok a szép fiúra izgulnak.
2010. dec. 26. 21:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Azt azért ne feledd, hogy hány évesek a rajongói. Oké vannak idősebbek is, de az tuti, hogy náluk sem a vámpírok miatt menő. Engem az zavar benne a legjobban, hogy azzal, hogy megnézik a Twilight-ot, mindenki nagy vámpírfannak tartja magát... Olvastam is itt egyszer egy érdekeset, amitől teljesen bepöccentem. Valaki feltette a kérdést, hogy az Interjú a vámpírral-ban van e szerelmi szál? Mert hogy elkezdte olvasni, de ha nincs akkor abba is hagyja... -.- Természetesen kiderült, hogy olvasta a Twilight-ot... Szóval én nem bánnám, ha nem amiatt szeretnék a vámpíros dolgokat, mert elolvasták, vagy látták a Twilight-ot. Én előtte sok vámpíros filmet láttam, szerettem is őket, de csak a Twilight után kezdtem el őket olvasni is. (Mondjuk a lehetőségeim is csak kb ekkor adódtak meg hozzá...) De érted. :/ Szóval biztos vannak normális Twilight-ot olvasó emberek is, mindenesetre, ahogy már fentebb említettem, engem csak azok dühítenek... :D
2010. dec. 28. 13:57
 12/13 A kérdező kommentje:
Én akkor kezdtem olvasni az Interjút és a társait valamint a Draculát mikor a twilight még csak gondolat szintjén sem létezett. engem az nagyon zavar, hogy a vámpírok rendé váltak. ez is beállt a pár éves divat sorba. pár év múlva ahogyan az emo is ez is el fog tűnni. amúgy sokan mondták már nekem hogy ok nélkül alázom ezt a könyvsorozatot. igazat adtam nekik éppen ezért egy fajta lázadásként a mai korcs vámpíros könyvek miatt jó magam is írtam egy olyat amilyennek kell lennie egy vámpíros novellának vagy regénynek. persze olyan publicitást soha nem fog kapni mint a többi, de akkor is egy vámpíros regénynek ilyennek kell lennie és nem alkonyat szintű vacaknak. mondom ezt úgy hogy nem az enyém a legeredetibb és a legjobban megírt. nem is lehet elvárni, hogy a legjobbat írja meg az ki csak amatőr szinten ír.
2010. dec. 28. 18:14
 13/13 anonim válasza:
nem nagyon
2013. jan. 21. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!