Elképzelhető, hogy Harry Potter tényleg élt?
Hol olvastad ezt? Kitől? Rita Vitrol írta neked? :D
(Amúgy a történetet tényleg szeretem, bár a korodra tekintettel... Hány éves vagy? Bár én nem vagyok semmi jónak elrontója, de a 13. fejezet körül, ha még nem jöttél volna rá, hogy mi is az a slash-drarry, akkor ajánlom, hogy keress rá, csak hogy ne érjen meglepetés. Persze ez csak akkor kell, ha beleolvasol egyáltalán/aminek nem látom nagy esélyét/)
Mivel mind a Harry, mind a Potter név elég hétköznapi, kb. mint nálunk a Szabó Tamás, egész biztos, hogy nem csak élt, de él is néhány.
Amúgy persze, hogy elképzelhető, hogy élt, JKRowling elképzelte, ez bizonyítja. Sőt még le is írta.
De az, hogy valami elképzelhető, még nem jelenti azt, hogy valóságos.
Oké, 11 vagy. Így már érthető. Azok NEM sárkány csontok, hanem a dinoszauruszok egy fajtájának a csontjai. Vagy az egész csak hazugság. NINCSENEK varázslók, sárkányok, Harry Potter, mint varázsló, NEM létezik! Biztosan van egy átlagember akit így hívnak, de ennyi.
(Ja, és a kordra tekintettel azt a belinkelt történetet ne olvasd el szerintem, bár nekem édesmindegy...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!