Harry Potter 7 vélemények?
Nem mondom, hogy az eredeti történetet bolygassák meg, hanem egy új, független történetet kezdjenek ebben a világban. Nekem kifejezetten tetszik ez a világ és szerintem még sok mindent ki lehetne hozni belőle. Pl.: egy muglik között élő, azokkal szimpatizáló varázsló "kalandjai" Voldemort hatalomátvételének idején.
Ahogy Tolkien is mondta a Gyűrűk Ura kapcsán, hogy a gyűrű háború nem csak azokból a csatákból állt, amiket a könyvben leírt, de a többi már nem fért bele a történetbe, és nem is vettek részt benne a a főbb karakterek, ezért értelmetlen lett volna a beleírásuk.
Ezeket az eseményeket viszont feldolgozzák a játékok. :)
Persze megértem, ha nem mindenkinek tetszik az ötlet. Egyenlőre várjuk az utolsó filmet (és benne a Roxforti csatát :D).
Szia!
Én nem szeretem filmben a H.P-t,mert más,mint ahogy a könyv alapján képzeltem,ezt most megnéztem moziban,egész jó volt.
Kicsit ront rajta,hogy nem egy részben készítették el,és várni kell a másik részére.
Egyébként tetszett:)!
Szerintem egész jó lett, főleg az előző kettő után. Volt ugyan pár gyenge, vagy idegesítő pillanata (pl. Dobby engem nagyon irritált) de megérte megnézni. Bellatrix szerepét hihetetlen jól adta elő Helena Carter, de a "gyerek" színészek is egyre profibbak.
off: valaki nem tudja, hogy pontosan mikor lesz a II. rész?
Utolsó:
A Harry Potter könyvekben is elég sokat járnak a szereplők egy bizonyos könyvtár nevű helyre. Ez nem csak a Roxfortban létezik, hanem a valóságban is, minden nagyobb városban.
Ezeken a csöppet sem mágikus helyeken számtalan könyvet tárolnak azon célból, hogyha valaki el szeretne olvasni valamit, de nincs meg neki és megvenni se akarja, akkor kikölcsönözheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!