Vélemények a Harry Potter sorozatról?
iszonyatosan jó
akárhányszor csak elolvasom...:)
nem tudom,h csinálta J.K.Rowling,de fantasztikus!!!!!:D
Imádom, mert huszonéves fejjel is élvezetes olvasmány: ifjúsági regény, mese, humor - és egy nagy adag krimi. Rowling azért vétett egy-két logikai hibát, amelyek néhol csorbítottak a hét kötet komplexitásán (számomra).
Mellesleg, ha J. K. R. kicsit találékonyabb lenne, eladná valamilyen nagyon tehetséges írónak a jogokat, aki ugyanebben az univerzumban más történeteket mesélne el (pl. ezt csinálták az Óz, a nagy varázslóval is): új karakterek, új helyszínek stb. stb.
IMÁDOM!!!!!!!!
Minden egyes kötetét min. 30szor olvastam. Ez komoly...:) Egyszerre fantasy, ifjúsági regény, krimi, kalandregény. Izgalmas, kalandos, gyakran humoros, ráadásul olyan értékeket közvetít, amelyek jó lenne, ha a való világban is ilyen fontosak lennének (szeretet, barátság, jóság, a jóért való küzdelem fontossága, stb...)
A film mondjuk egyáltalán nem tetszik, rengeteg benne a kihagyás, átdolgozás, ráadásul valahogy a film szerintem borzasztóan gyerekes, inkább meseszerű, a könyvvel ellentétben.(szerintem)
szerintem a könyv nagyon jó :) én megmondom hogy 2 részen bőgtem is xD mikor sirius és dumbledore meghalt xD... am nem vagyok sírós :S de ez megindított xD...
és am meg a könyv letehetetlen, de a film.. hm abban csalódtam egy kicsit,de hát ez van :)
Mostanában divat fikázni,már bocsánat,d
e akkor a "saját idejében" nagyon nagy siker volt!
Igaz,én már nem olvasom (annyit) mert kinőttem belőle,de imádom,ezen nőttem fel!
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!