Vélemények a Harry Potter sorozatról?
Én.. igazából azért vagyok annyira oda a Harry Potter-ért, mert az egy másik világ. Egy sokkal izgalmasabb, és értelmesebb világ. Az egész varázs dolog. A mágiaügyi miniszter, a Roxfort, a házimanók, minden. Mintha csak este lefeküdnék, és reggel arra kelnék, hogy Hermione vizet locsol a fejemre, mert lekéssük a bájitaltant. És ezért olvasom minden hónapba, hogy nehogy elveszítsem ezt az érzést. Ezt a gyerekességek, a vidámságot, a kalandokat.
Tavaly nyáron, amikor itthon voltam egyedül, akkor ismertem meg a HP-t. Minden héten kiolvastam egy regényt, naponta megnéztem a filmeket, mert akkor még nem tudtam kívülről. És úgy mentem el augusztusban táborba, hogy a vonaton majdnem elbőgtem magam, mert rájöttem, hogy nincsenek dementorok. Szörnyű volt. Én válltig állítom, hogy valami traumatikus sokk kerített hatalmába akkor, mintha beszippantott volna a Harry Potter.Azóta visszább fogom magam. De még most is, minden este az ágyamon suttogva imádkozok, hogy holnap reggel mikor felkelek a Roxfortban ébredjek.
Imádom!!!!!!! Minden könyvet legalább tízszer elolvastam, a hatban van amelyik fejezetet szinte fejből el tudom mondani. A könyvek jobbak mint a filmek de a HP2 filmet is kívülről tudom.Már vagy 30szor láttam,de sajnos csak az van meg a többi film nem.Nagyon-nagyon-nagyon jó.
Az őszi szünetben láttam a 2őt filmen négy nap múlva már az ötödik kötetnél jártam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!