Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Vélemények a Harry Potter...

Vélemények a Harry Potter sorozatról?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 5. 19:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Nagyon rég olvastam az első két részt, úgy emlékszem tetszett.Olyan mesés, és én imádom a meséket:)
2009. dec. 8. 08:27
 12/21 bumbi02 ***** válasza:
48%
egy átlagos fantasy regény.. véleményem szerint (most gonosz vagxyok, mert negativ kritikát irok) nem tartanám jobbnak mint a Darren Shan regényeket (nem filmet) vagy akármely másik fantasy regényeket mint pl Warcraft sorozatok... de én nem emliteném a legjobb müvek közé...a 7 eléggé összecsapott lett.. a 7be belezsufolnak anyni történést mint amennyi az elözö 3 könyvbe volt egyszerre... nem szarozom le, mert én is várom a következö filmet ha másért nem már csak azért is h teljes legyen a kollekciÓ:) de nem irnám rá h a legjobb...
2009. dec. 26. 22:06
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legjobb könyvsorozat, amit valaha olvastam. Pont az benne a jó, hogy nem a fantasy, a varázsvilág a lényeg, hanem az emberi kapcsolatok, a belső küzdelmek. Csak egy pálda: Cedric és Sirius halálát, és az azt követő megrázkódtatást hihetetlen élethűen, megrázóan írta le az írónő. A halál ilyen mellbevágó, csöpögéstől, giccstől mentes ábrázolása nagy írói tehetségről árulkodik.
2010. jan. 20. 18:23
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon király.Ha valaki kérdezi melyik a kedvenc könyvsorozatom nem is kell gondolkodnom.:D Sikerült elérnem hogy a nem háttérképe HP6 legyen
2010. ápr. 9. 12:44
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Én.. igazából azért vagyok annyira oda a Harry Potter-ért, mert az egy másik világ. Egy sokkal izgalmasabb, és értelmesebb világ. Az egész varázs dolog. A mágiaügyi miniszter, a Roxfort, a házimanók, minden. Mintha csak este lefeküdnék, és reggel arra kelnék, hogy Hermione vizet locsol a fejemre, mert lekéssük a bájitaltant. És ezért olvasom minden hónapba, hogy nehogy elveszítsem ezt az érzést. Ezt a gyerekességek, a vidámságot, a kalandokat.

Tavaly nyáron, amikor itthon voltam egyedül, akkor ismertem meg a HP-t. Minden héten kiolvastam egy regényt, naponta megnéztem a filmeket, mert akkor még nem tudtam kívülről. És úgy mentem el augusztusban táborba, hogy a vonaton majdnem elbőgtem magam, mert rájöttem, hogy nincsenek dementorok. Szörnyű volt. Én válltig állítom, hogy valami traumatikus sokk kerített hatalmába akkor, mintha beszippantott volna a Harry Potter.Azóta visszább fogom magam. De még most is, minden este az ágyamon suttogva imádkozok, hogy holnap reggel mikor felkelek a Roxfortban ébredjek.

2010. máj. 21. 21:57
 16/21 anonim ***** válasza:
Na de nem vagyok én fanatikus!... (megjegyzem ez irónia volt)
2010. máj. 21. 21:59
 17/21 anonim ***** válasza:

Imádom!!!!!!! Minden könyvet legalább tízszer elolvastam, a hatban van amelyik fejezetet szinte fejből el tudom mondani. A könyvek jobbak mint a filmek de a HP2 filmet is kívülről tudom.Már vagy 30szor láttam,de sajnos csak az van meg a többi film nem.Nagyon-nagyon-nagyon jó.

Az őszi szünetben láttam a 2őt filmen négy nap múlva már az ötödik kötetnél jártam...

2010. jún. 15. 13:52
 18/21 anonim ***** válasza:
nekem meg van a nem hivatalos kézikönyve. Sok érdekességet a Gyűrűk Urából vett át, de a 60-70%-a teljesen egyedi.
2010. aug. 12. 17:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Nekem az első komoly olvasmányaim a HP könyvek voltak.Velük szerettem meg a könyvek,és az olvasás világát!A filmek szarok,azért nézem meg őket,hogy újra és újra elmondhassam:a könyvnek a közelébe se éR!
2010. szept. 19. 16:14
 20/21 anonim ***** válasza:
Kedvenc könyvsorozatom, imádom, bármikor elolvasom újra mind a 7 részt, vagy csak egy-egy könyvet.
2010. okt. 3. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!