A filmekben újabban minden nőt szexmániás, érzelemmentes, üresfejű, kötődni nem akaró, szerelemre alkalmatlan ribinek ábrázolnak. Miért?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 20:40
2/10 anonim válasza:
Mert valóságű ábrázolásra törekednek.
3/10 anonim válasza:
Mert ezt propagálják a “társadalom mérnökök”, akik a család szétverését tűzték ki célul.
4/10 A kérdező kommentje:
Háromból egy normális válasz. Kb. ennyit vártam, nem többet. Köszönöm.
tegnap 11:43
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem is propaganda. Ez is. Nem hiszem el, hogy ennyi ribi van.
tegnap 11:44
6/10 anonim válasza:
Neked az a normális válasz, ami egyetért az álláspontoddal? Ismét nem a legélesebb kést húzták ki a fiókból...
7/10 anonim válasza:
Egyre több az ilyen nő a valóságba,szürke 50 àrnyalata,a birkák agyát könnyű átmosni
8/10 A kérdező kommentje:
Nem. De egyből azt válaszolni, hogy minden nó qurva, enyhén szólva vadbarom válasz és még szemét is. Ennyi.
tegnap 19:03
9/10 A kérdező kommentje:
Hatoska, ostoba vagy. Nem kerek belőled.
tegnap 19:04
10/10 anonim válasza:
Lám, előjött belőled az általánosítás. Én ezt elfogadom, de ne merj másokat annak nevezni, mert valójábam te vagy az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!