Hogy tudnék teljesen érzelemmentessé válni?
Figyelt kérdés
Ki szeretném írtani az összes érzést magamból, legyen az jó vagy rossz. Meg lehet ezt valahogy csinálni?2010. márc. 9. 22:59
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem!
De attól még megprobálhatod...
2/5 anonim válasza:
Előbb-utóbb úgy is megbánnád, szóval nem jó ötlet. Amúgy nem bírod ezt sehogy sem elmulasztani, mert ez nem fájdalom.
3/5 anonim válasza:
Kérdezz meg egy vulkánit a Star Trekből. Egyébként teljesen nem tudod kiirtani az érzelmeket, hacsak eleve nincs viselkedészavarod. De gondolom, lehet tompítani.
4/5 anonim válasza:
sztem ezt csak rövid ideig tudod megcsinálni. Egy idő után úgyis van vmi, ami kihozza belőled a valódi érzéseidet..tapasztalat.
5/5 anonim válasza:
Rövid ideig...de mégis hogy?
Engem is érdekel a válasz...néha jobb ha az embernek nincsenek érzései
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!