Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jó horrorfilmet ajánlanátok?...

Jó horrorfilmet ajánlanátok? 2024-eseket? Újakat? Lehet írtok olyanokat amit már láttam,de hátha tudok válogatni😀 Köszönöm!🤗

Figyelt kérdés

jan. 18. 20:18
 1/10 Kedves Vezető ***** válasza:
A Szer
jan. 18. 20:51
 2/10 anonim ***** válasza:

Barbár (mondjuk ez 22-es. Hogy szalad az idő)

Abigail

jan. 19. 08:32
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már láttam ezeket. Az Abigail nagyon jó😄 Megnéztem az új Alien romulust de...hát szerintem meggyalázták az eredei Alien szériákat vele....
jan. 19. 15:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Remélem az új Predator filmet nem fogják elrontani...
jan. 19. 15:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha az Abigail tetszett, láttad esetleg A bébiszittert?
jan. 19. 15:30
 6/10 A kérdező kommentje:
Láttam mind a két részét🥰
jan. 19. 15:42
 7/10 A kérdező kommentje:

Esetleg koreai filmeket is írhattok nagyon szeretem. Pl. Vonat Bushanba....

Csak nem mindig van kedvem feliratost nézni😅🤣 meg jó minőségben legyen fent a neten

jan. 19. 16:17
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mosolyogj 2., ha nem láttad az első részt akkor az is mehet. Nekem tetszett mindkettő.
jan. 19. 18:18
 9/10 anonim ***** válasza:

#8 A Smile első része tényleg nagyon jó! És jó, hogy mondod, mert a másodikat még nekem is meg kell néznem. :)

Az én ajánlásaim:

• Hell Hole (2024)

• Heretic (2025)

• When Evil Lurks (2023)

+1 • The Void (2016) - ez régebbi, de azért teszem ide, mert velem is csak nemrég jött szembe, pedig egész jó, érdekes és pörgős

+2 • Apostle (2018) - ez sem túl ismert

Amiket még nem láttam, de a listámon vannak:

• Longlegs (2024)

• The Devil's Bath (2024)

• Immaculate (2024)

• Tarot (2024)

• Cuckoo (2024)

jan. 20. 10:14
 10/10 anonim válasza:
100%

2024 nekem nem volt a horror filmek éve de itt van pár ajánlás amiket lehet még nem láttál :)

-Ha koreai akkor Gonjiam: Haunted Asylum (2018). Az eleje gagyi de amikor beindul elég félelmetes, habár nem mondanám annyira jónak de ez a legijesztőbb koreai amit eddig láttam.

-Ha valami rövidet szeretnél, akkor Host(2020). Az egész egy zoom hívásban játszódik és vannak benne jó jumpscarek.

-Ez kicsit ismertebb viszont az új horrorok közül egyik kedvencem, a Talk to me (2022). Ez egy A24 film, azokban sosem lehet csalódni szóval őket nagyon ajánlom.

-Brutál jó pszichológiai horror a Babadook (2014). Nem tudom milyen horror műfajt szeretsz így próbálom sok oldalról megközelíteni :)

-Ha a Barbárt láttad és tetszett akkor a Boogeyman (2023) illetve a Smile 1 és 2 is szóba jöhet!!

-Kicsit alábecsült műfaj, a found footage horror, ezekből még tudok ajánlani párat.The Blair Witch Project (1999) abszolút kedvencem. Ez sokaknak nem tetszik de érdekesség, hogy a színészek csak félig színészkedtek blablabla nem kezdek el róla yappelni. A film nem feltétlen túl intenzív de naggggyon ajánlom. Emellett van még a [REC](2007). Ha este nézed egyedül egészen ijesztő :D Vagy az As Above, So Below (2014). Ez sem túl eseménygazdag de ez a műfaj sajátossága. A párizsi katakombákban játszódik.

2024eset nem sikerült írnom de azért hátha megtetszik valamelyik :)

jan. 20. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!