A Csapda (2024) filmhez tudtok írni hasonló filmeket?
Figyelt kérdés
szept. 24. 16:21
1/13 Kedves Vezető válasza:
Google:
trap 2024 like movies
Vagy
Trap 2024 similar movies
2/13 A kérdező kommentje:
Nem a google érdekel, hanem az olyan vélemények, akik már láttak hasonlókat, és biztosan tudnak olyat írni. A google mutat tök mást is, mint amit én keresnék...
szept. 24. 20:12
3/13 Kedves Vezető válasza:
Ki tudod választani azokat, amik leginkább hasonlóak hozzá.
Azért linkeltem be, hogy válogass, első találatra ezt is beadta:
Megnézed őket, és amelyik hadonló, neked még nem kell minden film után feltenni egy kérdést, hogy tudunk e hasonlót, használd a netet .
5/13 Kedves Vezető válasza:
Még csak segíteni akar az ember, és jössz itt hogy beszabályozod a választ ? Ha úgy kérded, tudunk e vmi jó thrillert, vagy "amiben ez van", címet írok, de így hogy hasonlót, hát 2024 Ben tanulj már meg angolul, és használd a netet.
6/13 A kérdező kommentje:
Szerintem el tudom dönteni, hogy megtanulok-e angolul vagy nem. Azért van ez az oldal, hogy kérdezzünk, nem? Ha nem tudsz érdemben választ adni, akkor ne írj inkább semmit.
szept. 24. 23:58
7/13 Kedves Vezető válasza:
Érdemben válaszoltam.
trap 2024 like movies
Vagy
Trap 2024 similar movies
Csak ugye így jól beégtél hogy ennyire sem vagy képes, hogy egy hasonló filmet keress, az interneten.
Valamivel komolyabb kérdezők is vannak, az ilyennek , aki lusta keresni hasonló filmet, vagy be copy paste-z ni amit írtam, ez a válasz is sok.
Szerencsétlen.
8/13 anonim válasza:
Én mondjuk találtam köztük hasonlót, nem is egyet. 😅
9/13 A kérdező kommentje:
8, és akkor nem lett volna egyszerűbb ide beírni a címeket okoskodás helyett? :) lett volna érdemi válasz legalább, de neked meg ez nem megy..
szept. 25. 01:04
10/13 A kérdező kommentje:
Pl. erre a keresésre a google mutatja a figyelők c. filmet is, mint hasonló, pedig semmi köze nincs hozzá amit én keresek. Ezért mondtam az elején is, hogy nem a google alapján akarok tájékozódni, hanem azért kérdeztem itt, hogy ha már valaki LÁTOTT ahhoz hasonló filmet, és nem csak keresett, akkor az sokkal jobb információ..
szept. 25. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!