Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Meddig szokás ünnepek után...

Meddig szokás ünnepek után Reszkessetek betörőket nézni?

Figyelt kérdés

Megnéztem dec. 24.-én, 27.-én, tegnap, meg ma. A 2. részét csak 2-szer. Az első rész nagyon bejön, azt még meg tudnám nézni párszor, meddig szokás ezt nézni az ünnepi szezon után?

(Na jó hivatalosan január 6.-ig tart a karácsonyi időszak.)

jan. 1. 22:49
 1/7 anonim ***** válasza:
26%
Soha nem nézem, nálam ez már feketelistán van.
jan. 1. 23:02
 2/7 anonim ***** válasza:
38%
Pont most gondoltam hogy megveszem DVD-n, így egész évben bármikor nézhetem. De amilyen árat kérnek egy használtért... Inkább felvettem a tévéből, csak sajnos a második rész elejéről egy kicsi lemaradt, a "Karácsonyi Ünnepély"-ig. Egye fene, gyerekkoromban is mire elindult a VHS magnó a felvétel megnyomása után, minden mese címe lemaradt amit felvettünk, szóval hozzá vagyok szokva.
jan. 1. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:
17%

Soha nem láttam, soha nem is fogom.. még ha fizetnének, akkor sem.

Undorító, hogy ez megy húsvétkor, karácsonykor, délután megismétlik, majd este megint..

jan. 1. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Felnőttként nem szokás mások időpont-beosztásához vagy szokásaihoz kötni a filmnézést.
tegnapelőtt 06:37
 5/7 anonim ***** válasza:
Túl sok .-ot írtál.
tegnapelőtt 08:52
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nyár végéig.
tegnapelőtt 20:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan, hogy “szokás”, egész évben bármikor bármit nézz, amikor és amit szeretnél! Ráadásul volt már olyan, hogy nyáron is leadták a tv-ben!
tegnapelőtt 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!