A horror filmek többsége miért mindig ezek országokból van?
Figyelt kérdés
Amerika-jóval 90százalék fölött, van még spanyol, olasz, angol(UK), argentin, brazil, mexikói, ausztrál, ritkán lengyel, szerb, koreai. Miért nem csinálnak más országok horror filmeket? Azért kérdezem ezt at témát, mert én horrorfilmeket nézek, és feltűnt, hogy nagyjábol ezek az országok gyártanak ilyen filmeket. Lehet, hogy van 1-2, de én még nem láttam albán, madagaszkári, svájci, ukrán, nigériai, finn, román, holland, marokkói, bulgár filmeket.
Az estek többségében miért csak a fentebbemlített országok csinálnak horrorfilmeket? Az alább említettek miért nem (nem 100százalék, lehet, hogy van egy pár film, de nagyon kevés)?
ma 20:05
1/3 Kedves Vezető válasza:
Magasfeszültség (2003)
+Az összes beteg Japán horror ?
Amúgy meg Hollywood..
2/3 anonim válasza:
Amiért az összes többi filmes szegmensben is ez a helyzet. Az európai országok nem tudnak potens globális nagyhatalomként viselkedni, az USA meg igen. Ami meg a finn, albán, román, madagaszkári, stb. mezőnyt illeti, ott vagy nagyon speciális a színtér, vagy nincsenek meg a feltételei jó filmek készítésének vagy azok szélesebb közönséghez való eljuttatásának.
3/3 PMC Wagner válasza:
Kérdező csinál más ország is csak nincs pénzük akkora marketingre mint Hollywoodnak De például a netflixnek köszönhetően sok más alkotás is elérhetővé vált már. Például a koreiaiak krva jó cuccokat csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!