Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nagyon magasan van az ingerküs...

Nagyon magasan van az ingerküszöböm, ha a Mosolyogj! (Smile) című horrorfilm szinte semmilyen hatást nem gyakorolt rám?

Figyelt kérdés

Csomó jó kritikát olvastam róla, meg hogy az utóbbi évek egyik legijesztőbb, legcreepybb horrorja, meg azt is láttam mekkora kult státusza volt a neten sokak körében, így ma kora este leültem megnézni. (A Midsommar, a Longlegs meg a Smile között vacilláltam, utóbbira esett végül a választás.)

Na most nem tudom eldönteni, hogy nekem szaladt az évek során borzasztó magasra az ingerküszöböm a horrorokkal szemben, vagy pedig ez is egy túlhájpolt film volt, nagyobb a füstje mint a lángja módra. Ugyanis szinte abszolút nem volt ijesztő, megvolt ugyan a hangulata, de nem nagyon tudtam parázni rajta. És egyáltalán nem volt benne olyan hű de sok jumpscare, hiába írták azt is több helyen hogy tömve van velük.

Ti hogy voltatok vele, szerintetek jó/ijesztő volt, vagy nektek is kicsit csalódás volt ilyen szempontból?

#horror #csalódás #ijesztő #Mosolyogj! #Sosie Bacon
dec. 13. 22:11
 1/3 anonim válasza:
56%

Egyáltalában nem volt ijesztő, elmegy. Második része kicsit jobb, de az is egyszer nézős.

Midsommar, na az hátborzongatóbb.

De az egyik legdurvább szerintem az Ideglelés, az igazi parás horrorfilm.

Egy igazi jó horrorfilm amúgy sem a jumpcare miatt jó, nagyon nem.

dec. 13. 22:20
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Sinister sokkal jobb.
dec. 13. 22:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Dehogy. Túlhájpolt horror, minden évben vagy egy ilyen, amire azt mondják, hogy az utóbbi évek legjobbja.
dec. 22. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!